Dala se princezna Beatrice na hudební kariéru? Zpěvačka z Eurovize vypadá jako její dvojče

18. května 2022·Celebrity·Barbora Turková

Princezna Beatricie (Zdroj: Profimedia)

Rozhodla se princezna Beatricie po vzoru Harryho opustit královskou rodinu a dát se na hudební kariéru? To si museli myslet fanoušci Eurovize, když v sobotním finále viděli mladou islandskou zpěvačku. Vypadala totiž jako její dvojče. Informaci uvedl Daily Mail.

Především britští diváci si na sobotní finále Eurovize museli vzít brýle. A to ve chvíli, kdy na pódium vkročila islandská kapela Systur se zpěvačkou Elísabet Eyþórsdóttir. Ta totiž vypadala jako dvojče princezny Beatrice. Diváci po celé Evropě to samozřejmě nenechali jen tak.

View this post on Instagram

A post shared by @systur_siggabetaelin

Je dobře, že princezna Beatrice zvládla dorazit“, „Princezna hraje na basovou kytaru za Island“ nebo „Jsem rád, že princezna Beatrice našla novou kariérní cestu“. Tak zněla většina komentářů na mladou zpěvačku. Svou skupinu Systur založila v roce 2011 společně se svými sestrami Siggou a Elín.

Právě Elísabet je vnučce královny Alžběty II. nejvíce podobná. Elísabet a její sestry mají hudbu v genech, protože i jejich rodiče jsou hudebníci. A aby toho nebylo málo, jejich bratr Eythor v kapele bubnuje. Eurovizi, která se letos konala v italském Turíně, vyhrála ukrajinská skupina Kalush Orchestra.

Celebrity - další články

Doporučujeme