Další celebrita se přihlásila k polyamorii: Iva Frühlingová prý nevěří na věrnost

18. června 2021·Celebrity·Barbora Pisingerová

Zpěvačka a modelka Iva Frühlingová. Foto: ČTK / René Fluger

Zpěvačka Iva Frühlingová (39) vydala na konci května novou píseň s názvem Moralisté, ve které zpívá o věrnosti a paralelních milostných vztazích. Inspirací jí přitom byl její vlastní život. V pořadu Showtime nyní promluvila o tom, že na věrnost nevěří.

Slovo polyamorie zaznívá ve veřejném prostoru čím dál častěji. Nyní se k ní přihlásila i zpěvačka Iva Frühlingová, která 31. 5. vydala píseň s názvem Moralisté. “Píseň Moralisté je o tom, co všechno se v manželstvích a vztazích děje po delší době. Nevěřím, že někdo dokáže být věrný dvacet, třicet, nebo padesát let,” popsala v pořadu Showtime.

Polyamorie může mít mnoho podob – zatímco někteří lidé s více než jedním člověkem udržují vážný vztah, jiní mohou jít směrem otevřeného manželství. A právě to je i případ Frühlingové.

“Aby se předešlo situacím typu tajné dopisování, schovávání se, vypínání mobilu a podobně, řekli jsme si doma, že si to prostě rovnou řekneme a nemusíme řešit podobná dramata,”svěřila se zpěvačka, která má vedle manžela i milence a milenku má i její manžel.

Zakázané ovoce chutná nejlépe

Sama přitom přiznává, že od té doby, co mají s mužem milostné vztahy mimo manželství povoleny, opadl adrenalin a experimenty už je tolik nelákají. “Zakázané ovoce nejlépe chutná. Mě vlastně nejvíc bavilo to, že je to tajně,” přiznala zpěvačka.

S výtkami, že takový životní styl dlouho nevydrží a že ve vztahu působí akorát problémy, Frühlingová rozhodně nesouhlasí. “Jsme spolu už třináct let. Takže dlouhodobě udržitelné to je. Alespoň pro nás to tedy funguje,” vzkázala kritikům.

Mezi další slavné osobnosti, které se v Česku hlásí k polyamorii, patří například herečka Tereza Těžká (25) nebo písničkář Václav Lebeda alias Voxel (28).

Píseň si můžete poslechnout tady:

Celebrity - další články

Doporučujeme