David Kraus se stal poprvé otcem! Podívejte se, jaké jméno holčičce s partnerkou dali

5. března 2021·Celebrity·Lenka Skrzeczkova

Zpěvák a muzikant David Kraus. (Foto: ČTK)

Syn moderátora Frekvence 1 Jana Krause (67), David Kraus (41), se na sociální síti pochlubil s nečekanou novinou. Jeho partnerka Sarah Opravilová (21) mu porodila miminko. Holčičce dali nádherné jméno - Ester. Zpěvák o tom informoval na svém Instagramu.

“Rád bych se s vámi podělil o tu nejkrásnější zprávu. Narodila se nám nádherná, zdravá holčička jménem Ester,” napsal na úvod do příběhu na Instagram David Kraus. Zpěvákovi se tak splnil jeden z jeho životních snů. Je to ten největší zázrak zázraků, díky kterému se vám v jednom okamžiku změní život,” dodal.

Instagramový příspěvek muzikanta a zpěváka Davida Krause. (Foto: Instagram davidkrausofficial)

Dceru mu porodila jeho přítelkyně Sarah Opravilová, které se celé těhotenství podařilo udržet v tajnosti. “Děkuju nejvíc její mamince, na kterou jsem moc pyšný,” uvedl muzikant. Ester se narodila v porodnici v Podolí. Fotografie holčičky ani jeden z novopečených rodičů nesdílel. “Fotku sem dávat nechci, protože je to pro mě teď velmi soukromé a křehké,” doplnil dojatý tatínek.

Vzkaz moderátora Libora Boučka (Foto: Instagram davidkrausofficial)

Mezi prvními na radostnou zprávu reagoval moderátor Libor Bouček. “Tak si s klukem po těch 16 dnech říkáme, co dál s tím životem…a s kým ho jako trávit… a pak nám pádnou odpověď dá David Kraus. Tak jsme v klidu, protože mladší holka je na světě,” napsal na Instagram. V zápětí na to zpěvák odpověděl s humorem. “Oni už si myslí na naši princezničku, dodal Kraus.

 

Celebrity - další články

Doporučujeme