Dny bez pečiva i přerušovaný půst. Tereza Kostková prozradila, co stojí za její figurou snů

31. července 2023·Celebrity·Redakce

Tereza Kostková (Zdroj: Profimedia)

Tereza Kostková vypadá fantasticky a člověk by rozhodně neřekl, že za tři roky oblíbená herečka a moderátorka oslaví padesátku. Nyní se svěřila, jak je na tom s hubnutím a jak se vypořádává s případnými vráskami. Informaci přinesl Bleskproženy.cz.

Vždycky vypadá perfektně. Svou mladistvou tváří klame a mnoho z nás by jí tipovalo o deset let méně. A postavu? Tu by jí mohly závidět o generaci mladší ženy. Sama Tereza Kostková přiznává, že metabolismus je na ní zatím hodný a ona tak nemusí moc žádné cvičení řešit.

„Nedám mu moct spočinout, možná si nevšiml, kolik mi je. Ale zmást ho dá také s lety více práce,“ přiznává herečka. Ta si občas dá přerušovaný půst nebo vynechá pečivo. Na noc nejím už dlouho, ačkoli to mám největší hlad,“ přiznala otevřeně Tereza, co stojí za její skvělou postavou.

View this post on Instagram

A post shared by Tereza Kostková (@terakost)

Sama ví, že ve 47 letech už nějakou tu vrásku má. Ale rozhodně jí netrápí. „Myslím, že to může mít svůj půvab, jen dopřávám pleti dobrou péči zvenku i zevnitř. Návštěva kosmetického salonu je nezbytností. Spánek bych mohla přidat.. Doufám, že neztratím jiskru v oku, to je něco, co spolehlivě odvede pozornost od nezbytných proměn tváře,“usmívá se herečka, která si v novém filmu Nikdy neříkej nikdy zahraje instruktorku jógy.

Celebrity - další články

Doporučujeme