Dobré zprávy jako nová Slunečná? Nový seriál úspěch nezaznamenal, předčily ho i Četnické humoresky

28. října 2022·Celebrity·Redakce

Natálie Halouzková (Zdroj: Profimedia)

Televize Prima si pro diváky připravila další seriál, tentokrát z mediálního prostředí. Novinka Dobré zprávy v hlavních rolí s Natálií Halouzkovou a Vladimírem Polívkou nahradila jiný počin Hořký svět. A co na ně říkali diváci? Odpovídá Blesk.cz.

Televizi Prima se před pár lety povedl husarský kousek. Na obrazovce představili seriál Slunečná, který vystřelil na vrchol slávy herce Marka Lamboru, který jde od té doby z role do role a Evu Burešovou, která se ukázala, že je nejen velmi dobrá zpěvačka, ale i herečka.

Slunečná zaujala natolik, že hned prvním dílem srazila z pomyslného vrcholu nováckou Ordinaci v růžové zahradě 2. Ta se přemístila na placené Voyo, Slunečná úspěšně pokračovala dál a následně byla nahrazena dalším počinem ZOO, kterému se také poměrně daří. Jenže to se nedá říct o dalších seriálech, které Prima nabízí. Kritizovaná byla Pálava z vinařského prostředí i Hořký svět, který nesl tématiku piva.

Hořký svět nahradily právě Dobré zprávy, které televize vysílala v hlavním vysílacím čase ve středu. Divácký souboj to byl hodně vyrovnaný, ale čísla hovoří jasně. Nejsledovanějším pořadem od osmi hodin večer ve skupině 15+ se staly Četnické humoresky na České televizi, které znají někteří diváci skoro až nazpaměť, jak často jsou reprízované. Pustilo si je 712 tisíc lidí.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Dobré zprávy (@primadobrezpravy)

Odstupy dalších pořadů už tak velké nebyly. Kulinářskou reality show MasterChef na Nově si pustilo 660 tisíc diváků a Dobrým zprávám patří třetí místo s 612 tisíci zvědavci. Nicméně otázkou je, zda toto číslo nebude další týdny spíše klesat.

Komentující na sociálních sítích totiž moc nadšení nejsou. „Ještě že máme ovladač. Vůbec se nám to nelíbí, je to ztráta času,“ napsal jeden z “fanoušků” na facebooku. Někteří tomu dali jen 15 minut a rozhodně si nebrali servítky. „Nedokoukali jsme, stejně jako u Pálavy. Sice je to hezky obsazené, ale to je asi to jediné.“ Je tak otázka, zda Dobré zprávy nečeká podobný osud jako Pálavu či Hořký svět.

 

Celebrity - další články

Doporučujeme