Dokonalá Kate opět způsobila paniku! Její vánoční svetřík za desítky tisíc byl hned vyprodaný

25. prosince 2021·Celebrity·Barbora Turková

Kate Middleton (Foto: ČTK)

Usměvavou vévodkyni Kate Britové milují a není se čemu divit, že leckterá žena touží mít v šatníku to, co si manželka prince Williama oblékla. Její červený vánoční svetřík podle deníku Daily Mail byl vyprodaný téměř okamžitě.

Kate Middleton je obrovská módní ikona, která ať si na sebe vezme cokoliv, vypadá geniálně. Lidé po celém světě její vkus a styl milují, zvláště, když si vévodkyně často obléká věci z konfekce, které jsou cenově dostupné i pro “normální” občany.

Na vánoční koncert, který se konal 8. prosince ve Westminsteru, si oblékla červený svetřík. A zřejmě ji ani ve snu nenapadlo, co svou volbou způsobí. „Video z akce se objevilo 10. prosince a po pár dnech jsme se museli zájemcům omlouvat, že už žádné svetry nemáme,“ popsal nákupní horečku jeden z prodejců. Svetr byl vyprodaný nejen v kamenných obchodech, ale i na internetu.

Navíc se tentokrát nejedná o kousek, který by stál pár liber. Je to luxusní věcička od značky Miu Miu, která stojí v přepočtu asi 40 tisíc korun. Jenže, když ho má na sobě dokonalá vévodkyně Kate a jsou navíc Vánoce, leckterá žena (nebo případně muž) zkrátka neodolá.

Celebrity - další články

Doporučujeme