Dokonalá Kate potvrdila svou roli. Jako královna bude jednou dokonalá

10. května 2023·Celebrity·Redakce

Kate Middleton (Zdroj: Profimedia)

O tom, že je role princezny Kate v královské rodině velmi důležitá, se mluví a píše už dlouho. Sobotní korunovace krále Karla III. všechno jen potvrdila. Kate ani nemusela nic říkat, stačilo, že jen dělá, co má a reprezentuje. Informaci přinesl deník Telegraph.

Kate Middleton na sobě, stejně jako princ William měla, dominantní slavnostní róbu a plášť, které zdůrazňovaly to, jak důležitá role jim v královské rodině patří. Princ William je budoucí král, který se na trůn dostane, pokud se nestane něco neočekávatelného. A z princezny Kate už bude manželka britského krále a matka jeho nástupců. A to, jak důležité místo Kate má, dokazuje hned několik věcí, nejen její róba.

Pozvání do Westminsterského opatství, které má omezenou kapacitu, nedostali někteří blízcí přátelé krále, ale rodina Middletonových tam byla v zastoupení čtyř členů. Byli tam rodiče princezny, její sestra a bratr a seděli o šest řad dál, než členové britské královské rodiny. Princezna sice musela požádat o pozvánky navíc, ale dostala je, což svědčí o tom, jak je pro rodinu důležitá. 

Kate už dávno není tou “nervózní a nenápadnou dívkou ze střední třídy”, ale přesně ví, co dělá a proč to dělá. Podle průzkumů se v únoru stala druhou nejpopulárnější členkou rodiny. Její přístup je velmi podobný přístupu královny Alžběty – máme pocit, že ji trochu známe, že jsme poznali její skutečné já, ale přesto pro nás zůstává nadále záhadou,“ vysvětluje redaktorka časopisu Town and Country Victoria Murphy. Důležitý je i fakt, že král Karel se snaží o jisté zeštíhlení a modernizaci monarchie a Kate je k tomu ideálním “prostředkem”.

Dalším důvodem je i to, že působí skvěle na prince Williama, který je vznětlivé povahy. Občas to u něj vypadá, že dříve mluví, než myslí. A je to právě Kate, která ho umírňuje a občas trochu drží při zemi. Však si vzpomeňme na fakt, kdy princezna zapředla rozhovor s Williamovými bratrem, princem Harrym a pak nenápadně poodešla, když si rozhádaní bratři potřebovali promluvit.

Celebrity - další články

Doporučujeme