Která známá zpěvačka měla hrát v Titanicu hlavní roli? Tohle jméno jste nečekali

20. června 2017·Celebrity·Redakce

YouTube

Když skočíš, skočím taky! Kdo nezná dialogy z Titanicu, jako by neexistoval. Kultovní a zcela zásadní velkofilm z roku 1997 si zamilovala každá žena a plakali u něj dokonce i muži. Málem se nám zastavilo srdce, když jsme poprvé slyšeli zoufalou Kate Winslet z posledních sil volat na širém moři: Jacku! Byla ale Kate pro filmaře jasnou volbou?

Titanic bez Kate a Lea DiCapria? Ne, díky. Možná vás proto překvapí, že na gauči ležela s náhrdelníkem málem jinak zcela nahá Madonna! Na casting přišlo nespočet známých hereček a právě kontroverzní ikona popu se o roli ucházela. Pravdou je, že zpěvačka se na své cestě s herectvím nesetkala natolik, aby trumfla Kate Winslet. Hrát partnerku oblíbenému  krasavci  chtěla také Drew Barrymore, Jennifer Aniston, Angelina Jolie či Nicole Kidman.

Ani Leo nebyl tak zcela neohrožený, o roli mladíka Jacka se ucházel atraktivní Matthew McConaughey. Kapitána lodi měl původně hrát Robert De Niro, ten ale v době natáčení onemocněl. Všechny postavy se staly divácky velmi oblíbenými, Titanic je zkrátka legenda.

 

Celebrity - další články

Doporučujeme