Dvacet let zpátky nebo dnes? Sabina Laurinová se pochlubila fotkami, na kterých vypadá naprosto skvostně

2. května 2022·Celebrity·Barbora Turková

Sabina Laurinová. (Zdroj: ČTK)

Zná recept na mládí? Herečka Sabina Laurinová sdílela na instagramu fotografie, které jsou staré dvacet let. Jsou z doby, kdy čekala dceru Valentýnu, ze které je dnes mladá slečna s uměleckými ambicemi. Sabina nicméně i dnes vypadá skvěle.

Sabina Laurinová si srdce diváků získala nejen v pohádce Z pekla štěstí, ale v poslední době i jako sympatická sestřička Mery ze seriálů Modrý kód a Sestřičky Modrý kód. „Dnes je to přesně dvacet let, co se mi narodila dcera Valentýna. Nebylo to včera?“ napsala k fotografiím na instagramu, na kterých je v jiném stavu.

Dceru Valentýnu má se zpěvákem kapely Kabát Josefem Vojtkem. Na fotkách je jí okolo třiceti, má na sobě něžné pastelové šaty a rozpuštěné vlasy, díky kterým vypadá jako pohádková princezna. Kromě Valentýny má i dceru Máju, jejíchž otec je stomatolog Karel Kameník.

View this post on Instagram

A post shared by Sabina Laurinová (@sabinalaurinova.official)

V komentářích se to hemží samými pochvalnými komentáři a blahopřáními k narozeninám Valentýny. Ozvala se třeba herečka Michaela Kuklová, která si s Laurinovou zahrála ve zmíněné pohádce nebo herečka Bára Fišerová. Hereččiny fanoušci se shodli, že Valentýna je své mamince velmi podobná. A možná se, stejně jako ona, vydá na uměleckou dráhu. Za sebou už má totiž pár zkušeností před kamerou.

Celebrity - další články

Doporučujeme