Dvojčátka skoro v padesáti letech! Herečka Hilary Swank se stala maminkou

11. dubna 2023·Celebrity·Redakce

Hilary Swak (Zdroj: Profimedia)

To je panečku krásný velikonoční dárek. Herečka Hilary Swank si na prahu padesátky ve 48 letech nadělila dvojčátka. O tom, že s manželem Philipem čekají dvojčata, informovala herečka loni v říjnu. Radostnou zprávu nyní zveřejnila na instagramu.

Možnost rodit v pozdějším věku není v dnešní době nic výjimečného. Ke starším maminkám se přidala po Velikonocích i oscarová hvězda Hilary Swank. „Jsem velmi šťastná, že se o to s vámi mohu podělit, jelikož jde o něco, po čem už dlouho toužím. Budu mámou! A ne jen jednoho miminka,“ prozradila v ranní show Good Morning America v říjnu loňského roku.

A nyní se na Velikonoce pochlubila tím, že dvojčátka jsou na světě. „Nebylo to snadné. Ale chlapeček (a holčička!) za to rozhodně stáli. Veselé Velikonoce všem. Píšu z hotového nebe,“ svěřila se dojatě herečka. Zatím neprozradila, kdy přesně rodila ani jak se dětičky jmenují, ale podle informací deníku The Mirror měla rodit o týden dříve oproti plánovanému termínu.

View this post on Instagram

A post shared by Hilary Swank (@hilaryswank)

K radostné novince jí gratulovalo mnoho hereckých kolegyň a kamarádek. Třeba Viola Davis, Sharon Stone či Kate Hudson. Philipa Schneidera si vzala v roce 2018 a po dětech velmi toužila. S prvním manželem Chadem Lowem, za kterého byla vdaná deset let, žádné děti nevzešly.

Celebrity - další články

Doporučujeme