Edward, nebo Arthur? Veřejnost spekuluje nad jménem syna prince Harryho

7. května 2019·Celebrity·Barbora Pisingerová

Zdroj: https://www.instagram.com/kensingtonroyal/

Královské miminko je po měsících čekání konečně na světě a svět se už nemůže dočkat, až uvidí první fotografie a dozví se chlapečkovo jméno. Mezi tím vzkvétají nejrůznější teorie a "zaručené" tipy. Jaká jména jsou mezi favority?

Jako s příchodem každého jiného miminka, i v případě urozeného potomka prince Harryho a jeho manželky Meghan přišel čas na výběr toho správného jména. Ačkoli v britské královské rodině neexistují přesná pravidla pro to, jaké jméno zvolit, podle tradice se vybírají hlavně taková, která nosili významní předci.

A právě to by světu mohlo napovědět. Nebo si to zvědavci alespoň myslí. Podle bookmakerů je na špici pravděpodobnostního žebříčku Arthur, Edward a Phillip. Obě první jména byla v rodině poměrně častá, poslední by zase bylo poctou Harryho dědečkovi.

“Prarodiče nejpravděpodobněji uctí prostředním jménem dítěte,” předpověděla Wendy Bosberry-Scott, mluvčí expertů na etiketu z Debrett’s pro CNN. “Pro chlapce jsou u starších členů královské rodiny nejoblíbenější Arthur, George, Albert, David a Charles,” naznačila.

Celebrity - další články

Doporučujeme