Ewa Farna omylem vydala demoverzi Těla. Tisíce lidí si místo vybroušeného diamantu přehrávaly šutrák, napsal producent

28. května 2021·Celebrity·Lenka Skrzeczkova

Zpěvačka Ewa Farna (Foto: se souhlasem Beáta Mathé)

Tak tohle ještě hudební průmysl nezažil. V úterý se fanoušci Ewy Farne konečně dočkali dlouho očekávaného klipu k písni Tělo. Bohužel nikdo ze sledujících v ten moment netušil, že se nedívají na originál, ale na demo nahrávku. V pátek vydal hudební producent Lukáš Chromek vyjádření, kde se k chybě přiznal.

V úterý jsme omylem vydali nejúspěšnější demo v historii české hudby,” napsal na začátek příspěvku hudební producent Lukáš Chromek. Nedokončený klip se podle jeho slov za první tři dny stal nejpřehrávanějším videem na české YouTube. Přesto v první moment nebyl ze své chyby nadšený. “Ve světě jedniček a nul se zkrátka něco posr*lo a já si tu v podkroví zatím chystal provaz na cestu poslední,” dodal.

View this post on Instagram

A post shared by Lukáš Chromek (@lukas_chromek)

Měsíce tvrdé práce celého týmu tak byly najednou fuč. Vědomí, že každou minutu si tisíce lidí místo vybroušeného diamantu přehrává šutrák z polňačky bez mixu, masteru, dokončeného střihu, efektů a color grandingu, vás zákonitě dožene k šílenství. Můžete jen přihlížet a doufat, že se neproměníte v Jacka Nicholsona z Shining,” řekl Chromek.

Od půlnoci je klip již re-uploadovaný a fanoušci Ewy poprvé mají možnost vidět tu jedinou správnou verzi Těla. “Konečně jsem vám to mohl říct. Ani si nedovedete představit, jaký muka jsem doteď prožíval,” dodal na závěr vzkazu hudební producent. Na druhou stranu většina fanoušků tuto změnu ani nezaznamenala a písnička i s klipem se stále drží v hudebních trendech na prvním místě.

Celebrity - další články

Doporučujeme