Ewa Farna ukázala fanouškům své ladné křivky a oznámila, že chystá novou desku

21. ledna 2021·Celebrity·Lenka Skrzeczkova

Zpěvačka Ewa Farna (Foto: Instagram ewa_farna93)

Známá zpěvačka Ewa Farna (27) po porodu zatočila s kily navíc jako s mávnutím kouzelného proutku. Na Instagramu se pochlubila fotografií, kde jde vidět její dokonalé ploché bříško. Nechybí ani informace o tom, že pro fanoušky chystá novou desku.

Zpěvačka porodila syna Artura více než před rokem. Jde ale vidět, že jí mateřství velmi prospívá a s kily po porodu okamžitě zatočila.

V době před těhotenství a během veřejnost Ewě vyčítala styl oblékání. Občas totiž šáhla po velmi odvážném kousku, který typu její postavy úplně nelahodil. Této době ale už odzvonilo a zpěvačce by podle serveru eXtra.cz aktuálně slušel i pytel od brambor.

View this post on Instagram

A post shared by Ewa Farna (@ewa_farna93)

Také reakce fanoušků na sebe nenechaly dlouho čekat a výrazné změny si okamžitě všimli. Na fotce totiž jde vidět Ewino ploché bříško. “Božínku, vy jste tak nádherná, Ewičko,” napsala jedna z fanynek pod příspěvek. “Jakou pěknou figuru máte, tleskám,” dodala další.

Nové album za dveřmi

“Dnes nahrávám vokály na nové album. Na tuto část jsem se dlouho těšila,” napsala na Instagram Farna. Také vyhlásila soutěž o desku v předpremiéře. Bohužel ještě není známo, kdy se na novinku od Ewy můžou fanoušci těšit.

Foto: Instagram ewa_farna93

Celebrity - další články

Doporučujeme