FOTO: Princ Harry bez nálady! Mohla za to žárlivost?

22. června 2018·Celebrity·Lukáš Vaněk

Zdroj: Reprofoto (YouTube)

Během slavného tradičního dostihového závodu, který se koná v anglickém Berkshiru, se princ Harry netvářil zrovna nadšeně. Důvodem zřejmě byla skutečnost, že vítěz závodu zapomněl na slušné vychování a když mu Meghan gratulovala, tak se neudržel a zulíbal jí ruku.

Závodiště Ascot opět přivítalo členy královské rodiny. Vítězem dostihového závodu se stal 47letý žokej Frankie Dettori. Po skončení závodu se však řešilo úplně něco jiného, než jakým způsobem dokázal původem italský žokej závod ovládnout.

Když totiž přišlo na gratulaci vítězi, které se ujal novomanželský královský pár princ Harry se svou chotí Meghan, žokej se neovládl a s úsměvem na rtech zulíbal vévodkyni ze Sussexu ruku. Bývalá herečka se takové situace nemohla nabažit a i ona mu úsměv oplatila.

Na fotografii jde vidět, že se princ Harry na moment zarazil, a dokonce s úsměvem na rtech žokeji pohrozil zdvihnutým ukazováčkem. Po absolvování povinnosti jde však vidět, že se po zbytek návštěvy závodiště necítil příliš dobře. Opravdu za to mohla žárlivost?

Celebrity - další články

Doporučujeme