FOTO: Tereza Mašková změnila image? Od fanoušků slízla kritiku

17. srpna 2018·Celebrity·Barbora Pisingerová

Zdroj: Instagram

Když byla ještě Tereza Mašková (22) jednou z mnoha účastnic pěvecké soutěže SuperStar, navzdory krásnému hlasu mezi ostatními okatá brunetka trochu zapadala. Pak ale přišla velká změna a Terka nastoupila jako rebelka s růžovými vlasy. A velmi jí to prospělo! Teď však s ulítlou imageí zachází čím dál dál a fanoušci ji zasypávají kritikou.

Když udělala Tereza krok směrem k trochu odvážnějšímu a rozpustilejšímu vzhledu, rozhodně toho nelitovala. Mezi ostatními zpěváky najednou získala více pozornosti a fanoušci si ji snáze zapamatovali, zároveň jí růžové, načechrané lokny velmi sluší. Není tedy divu, že si tento styl rychle zamilovala.

Po vítězství v SuperStar a získání angažmá v pořadu Tvoje tvář má známý hlas mladé zpěvačce plným právem vzrostlo sebevědomí. Velmi rychle se proslavila po celé republice a získala si početnou základnu fanoušků. Nedávno se jim však chtěla pochlubit s experimentem v líčení, který souvisel s její nově rozjetou kariérou, a dočkala se takové reakce, jakou nečekala.

Když na internet pověsila selfie z focení, na které má modrou rtěnku a třpytivé stíny, vysloužila si řadu velmi kritických a leckdy dost nevybíravých komentářů. Tereza, která si zřejmě na občas nelítostný hlas veřejnosti bude muset ještě chvilku zvykat, pak po čase komentáře raději zablokovala.

Work, work , work….shooting day ??? #pinkhair #bluelips #tvojetvarmaznamyhlas

A post shared by Tereza Anna Mašková (@terezaa.maskova) on

Celebrity - další články

Doporučujeme