George R. R. Martin v karanténě konečně dopisuje Hru o trůny

19. března 2020·Celebrity·Barbora Pisingerová

Zdroj: ČSFD / Hra o trůny

Kvůli šířící se nákaze novým koronavirem se spousta lidí ze dne na den ocitla v karanténě. Jedním z nich je i spisovatel George R. R. Martin (71), který kvůli svému věku a zdravotnímu stavu spadá do rizikové skupiny obyvatelstva. Pro fanoušky má ale dobré zprávy: cítí se dobře a konečně prý pohnul s příběhem.

Každý z nás využívá čas v karanténě a uzavření většiny podniků jinak. Fanoušky slavné ságy o Západozemí jistě potěší, že spisovatel George R. R. Martin rozhodně nepatří k těm, kteří by doma lenošili. Autor je totiž nejen v pořádku co se týče zdraví, ale navíc prý pilně pracuje.

“Jsou to zvláštní časy. Za celý svůj dlouhý život si nevzpomínám na nic, co by se podobalo posledním několika týdnům,” uvedl Martin na svém webu Not A Blog.

“Těm z vás, kteří se o mě bojíte, mohu říct, že jsem si vědom toho, že kvůli svému věku a zdravotnímu stavu spadám do té nejzranitelnější skupiny obyvatel. Jsem ale v pořádku a dodržuji veškerá preventivní opatření,” vzkázal autor svým fanouškům.

“Jsem na odlehlém a izolovaném místě společně s jedním z mých zaměstnanců, nechodím do města a s nikým se nestýkám. Popravdě řečeno, trávím v Západozemí více času než v reálném světě, píšu teď každý den. Atmosféra v Sedmi královstvích je teď pořádně ponurá… ale možná ne tolik, jako je tomu teď tady,” svěřil se Martin.

To jsou pro fanoušky Martinovy tvorby velmi dobré zprávy. Pátý a zatím poslední díl z oblíbené série s názvem Tanec s draky totiž vyšel už téměř před jednou dekádou, v roce 2011. Někteří lidé rovněž nebyli úplně spokojení se zakončením, jaké příběhu napsali filmaři a tvůrci seriálové adaptace HBO. V Martinovu knihu proto vkládají o to větší naděje.

Celebrity - další články

Doporučujeme