Hana Zagorová nazpívala nový duet s Markem Ztraceným. Stále ale není úplně fit

26. listopadu 2021·Celebrity·Lenka Skrzeczkova

Hana Zagorová a Marek Ztracený. (Foto: se souhlasme H. Zagorová)

Zpěvačka Hana Zagorová to v posledních měsících neměla opravdu lehké. Stále se ještě snaží zotavit a teď má dokonce nalomené tři obratle. Přesto neodolala a kývla na vánoční duet čerstvému Zlatému slavíkovi Markovi Ztracenému.

“A já mám překvapení!!! Včera jsme natáčeli nový duet s M. Ztraceným – Vánoční – Premiéru uslyšíte v rádiích 28. 11. a já už se těším!!! Od včerejška si nic jiného nezpívám. Děkuju Marku,” napsala na instagram Hana Zagorová. Zde také zveřejnila fotografii z natáčení, kde stojí vedle sedícího Marka, který hraje na klavír.

View this post on Instagram

A post shared by Hana Zagorová (@hanazagorova_official)

Pro pořad SHOWTIME se ale ve středu vyjádřila, že ještě není úplně fit. “Trpím strašně, ale opravdu jen kvůli němu, protože mám nalomený tři obratle, takže to je výborný a měla bych ležet v posteli. Jestli mě uvidí páni profesoři, tak se budou hodně zlobit,” řekla v pořadu zpěvačka. Také dodala, že ji pořád všechno bolí a všechno je špatně.

Na konci září Česko obletěla zpráva, že Hanka zkolabovala. Následně zpěvačka ležela dva týdny v nemocnici a zrušila všechny koncerty. Poté se už cítila lépe. Zda jsou nalomené obratle ještě následkem kolapsu a pádu či se jedná o nové zranění, Zagorová nevysvětlila.

Celebrity - další články

Doporučujeme