Harry si nedá pokoj a pálí do svého bratra. William mě shodil na zem, tvrdí

5. ledna 2023·Celebrity·Redakce

Harry a William. (Zdroj: ČTK)

Na začátku týdne se princ Harry vyjádřil k tomu, že by chtěl zpět svého bratra a otce. A o dva dny později opět svou rodinu napadá. Nyní přišel s tvrzením, že ho William strčil a on upadl na zem. Informaci uvedl deník Daily Mail.

Hádka vypukla v lednu 2019 v kuchyni Harryho domu v Nottingham Cottage v areálu Kensingtonského paláce. Bylo to ještě před Megxitem. Bratři se pohádali kvůli Harryho manželce, William ji označil za problematickou, což podle Harryho bylo papouškování britského tisku.

Princ tvrdí, že Williamovi dal sklenici vody a řekl mu „Willy, nemůžu s tebou mluvit, když si takový.” Prý se svého bratra bál. „Postavil vodu, nazval mě jiným jménem a pak ke mně přišel. Všechno se seběhlo tak rychle. Chytil mě za límec, roztrhl mi řetízek a srazil mě na podlahu. Dopadl jsem na psí misku, která mi praskla pod zády a její kusy mě poškrábaly. Chvíli jsem tam omámený ležel, pak jsem vstal a řekl mu, aby vypadl,” popsal situaci princ.

Podle něj William po něm chtěl, aby ho na oplátku udeřil, aby to připomínalo jejich hádky z dětství. To Harry ale odmítl a bratra donutil, aby odešel. William se pak vrátil a omluvil se. „Nemusíš o tom říkat Meg, řekl mi. Myslíš to, jak si mě napadl, odpověděl jsem mu. Nenapadl jsem tě, Harolde, řekl mi a odešel.” Harry tvrdí, že první s kým o hádce mluvil, byl jeho psychoterapeut, ale Meghan si všimla škrábanců a modřin na jeho zádech. Princ tvrdí, že nebyla ani tak moc překvapená a naštvaná. „Byla jen strašně smutná,” řekl Harry.

Tuto hádku popisuje autobiografická kniha Harryho Spare, která vyjde 10. ledna. Nicméně úryvek se dostal k novinám Guardian, které jej nyní publikovali. Není známo, jak noviny kopii získali, vzhledem k tomu, že práva na knihu vlastní vydavatel Penguin Random House. Ten vynaložil velké úsilí, aby se zabránilo úniku kopií. Vše se bude nyní vyšetřovat, protože jednu kopii vlastní i americký web Page Six.

View this post on Instagram

A post shared by The Guardian US (@guardian_us)

Spare je nyní již na seznamu jako druhý nejprodávanější produkt v předprodejích na Amazonu v USA a ve Velké Británii. Již nyní se mluví o super bezpečnostních opatření na distribuci knihy. Ta vychází v úterý 10. ledna v 16 jazycích, včetně čínštiny, finštiny, maďarštiny, španělštiny a portugalštiny.

Celebrity - další články

Doporučujeme