Herec Jiří Krampol je opět v nemocnici. Tahají ho z druhého břehu, říká Bubílková

12. prosince 2021·Celebrity·Lenka Skrzeczkova

Herec a moderátor Jiří Krampol. (Foto: ČTK)

Herec a moderátor Jiří Krampol byl podle deníku Blesk hospitalizován v Nemocnici Na Františku. Do nemocnice ho nedostaly jen průdušky, ale nebezpečný zápal plic a slabé srdce. Podle informací z hercova okolí měl Jirka opravdu na mále.

Jirka je na přístrojích, sotva dýchá, tahají ho doslova z druhého břehu, uvedla pro server Extra.cz moderátorka a kamarádka Zuzana Bubílková. Podle hercova manažera Miloše Schmiedbergera zatím není jasné, kdy ho pustí z nemocnice domů. “Jirka bude rád, když ho pustí na Vánoce,” dodal pro deník Blesk.

Podle dostupných informací, šlo tentokrát Krampolovi o život. “Ještěže se včas svěřil do rukou lékařů! Přijít do nemocnice o dva dny později…,” dodal médiím manažer. Minulý týden herec absolvoval katetrizaci. Aktuálně jeho srdce a plíce hlídají na JIP, také ho čekají další kontrolní vyšetření.

V minulosti byl kvůli potížím s dýcháním Jirka hospitalizovan už třikrát za necelé tři měsíce. Lékaři k němu nikoho nepouštějí. “Musí myslet na sebe. Určitě po dobu, kdy bude hrozit covid. I když je očkovaný, je astmatik a nemoc by ho velice ohrozila. Nejmíň na půl roku bude mít od doktorů zaracha,” dodal Blesku Schmiedberger.

Celebrity - další články

Doporučujeme