Herec Liam Neeson na zesnulou manželku myslí každý den. Stále spolu mluvíme, svěřil se

31. srpna 2023·Celebrity·Redakce

Liam Neeson a Natasha Richardson. (Foto: Profimedia)

Herec Liam Neeson se svěřil deníku Mirror, že i 14 let po smrti manželky Natashi (†45) s ní komunikuje. Ta tragicky zemřela v roce 2009 při nehodě na lyžích.

Jednasedmdesátiletý vdovec se v roce 1994 oženil se svou hereckou kolegyní Natashou Richardson. Bohužel v roce 2009 ji ztratil při tragické nehodě na lyžích. Od té doby je oblíbený herec sám, ale o své ženě mluví stále v přítomném čase.

V pořadu moderátora Conana O’Briena se teď o své zesnulé lásce rozpovídal. Moderátor si totiž na Natashu vzpomněl a vzápětí se začal Liamovi omlouvat, že mu otevřel staré rány. Ne to je v pořádku,” reagoval herec. Stále spolu mluvíme každý den, já a Natasha. Každý den,” dodal.

Neeson žil po boku své ženy patnáct let a společně vychovávali dvě děti, Michaela a Daniela. Po nehodě na lyžích s ní herec byl do poslední chvíle v nemocnici. Bylo to tak náhlé, nečekané, šílená náhoda. Opravdu vám to zamotá hlavu,” svěřil se Liamův starší syn v minulosti deníku The Times. Natasha tehdy zemřela na krvácení do mozku, ale podle pitevní zprávy mohla herečka dnes žít, kdyby se jí dostalo dřívějšího ošetření.

Celebrity - další články

Doporučujeme