Honzu Musila pustili z nemocnice! Co podnikl o prvním víkendu doma?

17. března 2019·Celebrity·Barbora Pisingerová

Zdroj: Facebook / Honza Musil

Stav moderátora Honzy Musila (51) se raketově zlepšuje. Díky pilné práci a fyzioterapii již může chodit i bez berlí a v pátek byl dokonce propuštěn z nemocnice do domácího léčení. První víkend doma tak strávil hlavně na procházkách.

“První víkend mého návratu domů končí. Pejsci jsou si jisti, že nejsem na návštěvě a že zůstanu doma. A já jsem spokojený a šťastný, že se probouzím ve svém pelíšku, vedle svého muže, který se nepřestal starat a pomáhat mi. Vůbec si nedovedete představit, kolik věcí ještě nezvládnu. Na pařez jsem si ale sednout dokázal sám. Přeji vám přátelé hezký večer,” napsal oblíbený moderátor Honza Musil v neděli večer na Facebook.

První víkend mého návratu domů končí. ??☀️Pejsci jsou si jisti, že nejsem na návštěvě a že zůstanu doma. ??A já jsem…

Zveřejnil(a) Honza Musil dne Neděle 17. března 2019

Domů k manželovi Jakubovi (29) se poprvé od předvánoční nehody dostal Musil v pátek večer. “Doma. S Jakubem, pejskama… prostě doma. Kolikrát jsem si představoval jaké to bude a stejně je to potom jiné. Otevřete dveře a někde uvnitř sebe pláčete štěstím. Momentálně pociťují vděk,” napsal po příchodu do svého domova fanouškům na sociální sítě.

View this post on Instagram

DOMA. ❤️ S Jakubem, pejskama… prostě doma. ?? Kolikrát jsem si představoval jaké to bude a stejně je to potom jiné. Otevřete dveře a někde uvnitř sebe pláčete štěstím. Momentálně pociťují vděk. Všichni lékaři, sestřičky, fyzioterapeuti a zdravotníci z Vinohrad a Motola si zaslouží velká slova díků. ??? Spolupacientům předávám víru, sílu a odhodlání. Všichni na Spinálce jsou dříči za každý svůj lepší den. ✊?????? Slova díků patří přátelům, kolegům, kamarádům i vám všem, kteří jste na mě mysleli. A nakonec si nechávám svoji rodinu a Jakuba bez kterých by to bylo po psychické stránce moc složité. ?❤️? Jsem DOMA…. a na žebřík už nestoupnu. ? ************************************* #home #doma #domov #happiness #happyday #love #heart #family #husband #husbands #mickeymouse #tulips #tulipany #flowers #color #life #health #rehabilitation #stesti #experience #picoftheday #photooftheday #laska #srdce #gaylife #gayworld #gay

A post shared by Honza Musil/Jan Gareth Musil (@musilhonza) on

Oblíbená televizní osobnost přitom neopomněla poděkovat všem, díky kterým byl jeho návrat v nemocnice tak brzy možný. “Všichni lékaři, sestřičky, fyzioterapeuti a zdravotníci z Vinohrad a Motola si zaslouží velká slova díků. Spolupacientům předávám víru, sílu a odhodlání. Všichni na Spinálce jsou dříči za každý svůj lepší den. Slova díků patří přátelům, kolegům, kamarádům i vám všem, kteří jste na mě mysleli. A nakonec si nechávám svoji rodinu a Jakuba, bez kterých by to bylo po psychické stránce moc složité. Jsem DOMA…. a na žebřík už nestoupnu,” žertoval Musil.

Celý víkend strávil podle svých slov hlavně procházkami. Chodit zatím může jen pomalu a opatrně, pro tělo je ale trénink velmi důležitý. Na sítích si navíc pochvaloval, že během procházení mohl po dlouhé době potkat řadu sousedů.

View this post on Instagram

První procházka po naší vesnici… Byl to dnes krásný den a každé setkání přineslo dojemnou atmosféru. Je mi hezky u srdce a na duši a vůbec mi nevadí, že tělo zatím bolí… ❤️???✊??? *************************************** #mam #home #village #sky #winter #nature #prochazka #trip #gay #menstyle #winter #march #doma #life #red #adidas #deerupt #cap #picoftheday #gayczech #gayczechoslovakia #experience #happyday #happiness #followme #color #gaylife #rehabilitation #photography

A post shared by Honza Musil/Jan Gareth Musil (@musilhonza) on

“Ptáte se často, jak se cítím. Cítím se na duši a u srdce krásně, ale tělo samozřejmě bolí a jak mi říkali v nemocnici, rehabilatace ještě potrvá týdny. Takže cvičím, ale nikam nespěchám. Jak jsem psal, přál bych si, být fit do mých narozenin,” uvedl Musil, který se narodil 24. června.

Navzdory velké fyzické zátěži se však stihl věnovat i slovenské politice. Musilovi, který má slovenské kořeny, totiž z pochopitelných důvodů záleží na právě probíhající volbě prezidenta. “Část rodiny mám na Slovensku, kde se narodila i moje maminka. Držím pěsti a můj hlas v dnešních volbách by rozhodně patřil paní Zuzaně Čaputové,”napsal v sobotu.

A stejně, jako v sobotu, procvičovat tělo u procházek bylo nutné i v neděli. “Byli jsme se projít kolem řeky. Dnes je opravdu krásně. Je zvláštní, že když je člověk donucen chodit pomalu a opatrně, všímá si daleko více detailů. Samozřejmě to není žádné objevné moudro, ale já si to jako člověk zvyklí na značné tempo – uvědomuji až nyní! Mimochodem kolem řeky jsme dnes ušli bez přestávky 3km. Což je pro mě na jeden zátah nejlepší výsledek od chvíle co jsem vzal berle do rukou. Teď už to zvládám bez nich,” pochvaloval si v neděli odpoledne Musil, který se postupně vrací do své dřívější formy.

Celebrity - další články

Doporučujeme