Hvězda Kryštof Bartoš z Devadesátek prozradil, jaké bylo natáčení. V bordelu se mu vůbec nelíbilo

19. února 2022·Celebrity·Barbora Turková

Kryštof Bartoš (Zdroj: Frekvence 1)

Seriál Devadesátky z něj udělal hvězdu, o kterou se nyní zajímají nejen novináři, ale i fanoušci. Pro herce Kryštofa Bartoše byla role Tomáše Kozáka zásadní i co se týče počtu dnů na place nebo tím, v jakých místech natáčeli. Informaci přinesl Super.cz

Jméno Kryštofa Bartoše je teď skloňováno všemi pády. Třicetiletý herec si ve fenoménu České televize zahrál mladého vyšetřovatele Tomáše Kozáka, který v úspěšném seriálu Případy 1. oddělení hraje Ondřej Vetchý. Zatímco druhý jmenovaný je ostřílený profík, Bartoš se v celém televizním světě teprve rozkoukává. Jak sám přiznal, šlo o první televizní roli, která stála za řeč.

View this post on Instagram

A post shared by Česká televize (@ceskatelevize)

V českém prostředí je tohle moje první role, která stojí za řeč. Hrál jsem jen miniroličky, nejdéle jsem byl na place šest dní a teď to bylo padesát,“ přiznala nová herecká superstar. Jak sám přiznal, natáčení bylo náročné. „Jelo se na dvanáctihodinové směny. Snažil jsem se moc netahat si tu práci domů, ale stejně jsem o těch příbězích samozřejmě přemýšlel,“ popisoval herec.

Natáčení probíhalo na reálných lokací, kde se příběhy, o kterých je v seriálu řeč, skutečně staly. Nejen na Orlíku, odkud policisté tahali sudy s těly, ale i v nevěstinci, který stále funguje a nachází se na Jižním Městě. Sám herec ale přiznal, že se mu tam vůbec nelíbilo a že z celé atmosféry jsou devadesátá léta stále cítit.

Herec chystá nyní divadelní projekt, kde se sejde prakticky celá “devadesátková parta”. „V Činoherním klubu chystá Ondřej Sokol inscenaci Macbeth v překladu Martina Hilského, a to s velkou částí herců seriálu Devadesátky. Při natáčení se dala dohromady skvělá parta, tak je super, že můžeme pokračovat dál. Premiéra bude 21. března,“ zve k návštěvě.

Celebrity - další články

Doporučujeme