Hvězda Muzikálu ze střední Ashley Tisdale si užívá dámskou jízdu na Havaji. Vyrazila s dcerou a maminkou

16. února 2023·Celebrity·Redakce

Ashley Tisdale. (Foto: Profimedia)

Herečka a hlavně hvězda filmu Muzikál ze střední Ashley Tisdale (37) předvedla své křivky na pláži na Havaji. Blondýnka si zde užívala dovolenou se svojí dcerou Jupiter a maminkou Lisou. Informoval o tom Daily Mail.

Ashley porodila manželovi Christopheru Frenchovi dceru Jupiter 23. března 2021. Po porodu se rozhodla držet paleo dietu, aby shodila nějaké to kilo. Teď se objevila na havajské pláži v černých bikinách, kde si užívá dovolenou se svou maminkou Lisou a dcerou.

Ze snímku je zjevné, že si představitelka Sharpay dovolenou moc užívá a skoro dva roky po porodu Jupiter vypadá skvěle. Na fotkách má vlasy nejprve sčesané do drdolu a pokud zrovna neplavala, tak polehávala na pláži s drinkem.

View this post on Instagram

A post shared by Ashley Tisdale (@ashleytisdale)

Je to nejlepší holčičí výlet všech dob,” napsala herečka na instagram. Na Maui jsme si to společně moc užily. Bylo to výjimečné,” dodala. Na jejím profilu pak nechybí sada fotografí, kde je společně s maminkou a její roční dcerou.

Tisdale se nedávno veřejnosti svěřila s tím, že od 20 let trpí autoimunitním onemocněním – alopecií, které způsobuje vypadávání vlasů. Mnoho lidí se cítí trapně mluvit o těchto problémech na veřejnosti. Vypadávání vlasů totiž může snadno ovlivnit vaše sebevědomí, zvláště pokud máte pocit, že jste jediní, kdo tím prochází. Proto chci o tom otevřeně mluvit, protože se není za co stydět,” uvedla u videa, které v minulosti sdílela na sociální síti. Později dodala, že za onemocnění v jejím případě může to, že byla často vystavována stresu.

Celebrity - další články

Doporučujeme