I ona svou postavu neměla ráda. Anička Slováčková se svěřila, že své tělo v minulosti nesnášela

18. září 2021·Celebrity·Barbora Turková

Anna Julie Slováčková (Foto: ČTK)

Anička Julie Slováčková je zvyklá se svými fanoušky sdílet témata, které nejsou vždycky jen veselá a pozitivní. Nyní otevřela věc, která leží v hlavách mnoha žen. A to je téma postavy a nízkého sebevědomí.

Herečka a zpěvačka Anička Slováčková na sociálních sítí probírá témata, která jsou trochu bolestivější. Fanoušci s ní prožívali její rakovinu, jak se trápila v bolestech po chemoterapii, ukázala jim svou celulitidu či faldíčky na břichu. Nyní ukázala svou fotku z minulosti, u které se přiznala, že trpěla nízkým sebevědomím. “Někdy narazím na nějakou starší fotku, tak jsem docela v šoku, jak jsem si o sobě někdy mohla myslet, že jsem tlustá,” podivila se Anička.

Dnes úspěšná zpěvačka nikdy nebyla oplácaná, měla spíše ženské tvary, ale její postavu by jí mohlo mnoho žen závidět. Jenže jak už to tak bývá, my sami se vidíme mnohem hůře, než jak nás vnímají ostatní. A to byl příklad i Aničky, která ukázala snímek, na kterém má na sobě krátký top, který jí odhaluje pupík.

Ráno jsem měla chuť vzít si na sobě tenhle outfit a pak jsme se celý den snažila schovávat břicho, protože jsme si myslela, jak mi ven lezou špeky a jak jsem v tom tlustá,” napsala na svůj instagram. Fotka je stará čtyři roky a dostala se i do médií. V tu dobu nebyla spokojená ani se svým pozadím.

Dnes se na to ale sama dívá úplně jinýma očima. “Nejradši bych za sebou v ten den cestovala v čase, objala se a řekla si: “Všechno je v pořádku, mám tě ráda a odpouštím ti”. Jsem šťastná, že rostu a přijímám se čím dál tím víc. Nebuďte něčím jiným jen kvůli společnosti, co je IN a jak chtějí ostatní, abyste vypadali. Je to váš život, vaše tělo, vaše zodpovědnost.”

Mladá dívka moc dobře ví, o čem mluví. Vážná nemoc jí úplně změnila seznam priorit a životních hodnot. A to včetně přístupu k sobě samé. „Já a moje tělo spolu svádíme nekonečně dlouhé souboje. Od nenávisti k sobě samé, po první lekce zdravé sebelásky, kterou jsem si začala ordinovat až rok zpět, napsala před časem na instagram.

Na své tělo se teď dívá úplně jinak, než tomu bylo dříve. I to je možná důvod, proč o těchto tématech mluví veřejně. „Tohle je tělo, které je o několik kilo těžší než před celou nemocí. Tohle je tělo, které má celulitidu, špeky na břiše a tři brady. Já vím, že nevypadá dokonale. Nejsem modelka z katalogu. Ale tohle tělo mi zachránilo život.“

Celebrity - další články

Doporučujeme