Sourozenecká láska je důležitá. Své o tom ví i Anička Slováčková, které je bratr Felix tou největší oporou

2. září 2021·Celebrity·Lenka Skrzeczkova

Herečka a zpěvačka Anna Julie Slováčková (Foto: ČTK)

Že je zpěvačka a herečka Anička Slováčková velká bojovnice víme všichni už dlouho. Tentokrát na Instagramu nasdílela dvě fotografie, na kterých je se svým bratrkem Felixem Slováčkem mladším a fanouškům se vypsala z toho, jak jak je důležité mít při sobě někoho, kdo při vás stojí v dobrém i ve zlém.

“Tyhle dvě fotky s bráchou jsem vybarala ilustračně k tomu, že je od sebe dělí necelé dva roky. A stejně vedle sebe pořád stojíme – v dobrém i zlém,” napsala na Instagram Anička. Opravdoví přátelé vás jednoduše nenechají nikdy na holičkách. Pravdou je, že se můžete sem tam hádat, můžete se déle nevidět, ale když dojde na lámání chleba – budou tu pro vás a vy pro ně,” dodala.

View this post on Instagram

A post shared by 𝓐𝓷𝓷𝓪 𝓙𝓾𝓵𝓲𝓮 𝓢𝓵𝓸𝓿𝓪𝓬𝓴𝓸𝓿𝓪 (@anna_julie_slovackova)

Podle Aničky je důležité takové lidi kolem sebe mít. V přátelství se nesdílí jen pozitivní věci. Přátelé vás obejmou, když brečíte. Přátelé vám oholí hlavu, když je o to poprosíte,protože to sami nedokážete a oni spolknou slzy a budou pro vás silní,” popisuje herečka s tím, že by si lidé měli přátelství hýčkat, vážit a starat se o něj jako o kytičku.

I když někdy nastanou dny, kdy na lidi nemáte ani pomyšlení, ale to je v pořádku.“Každý chceme být někdy sám, urovnat si věci v hlavě apod, ale myslím si, že je rozdíl mezi tím “být sám” a cítit se osaměle,” uvedla. “I já mám někdy pocit, že všechny ztrácím, že jsem na všechno sama. Ale jsem pak ráda, když si uvědomím, že to tak není,” svěřila se fanouškům Slováčková.

Celebrity - další články

Doporučujeme