Iva Pazderková se po návratu domů potřebuje dát do kupy

17. února 2022·Celebrity·Redakce

Iva Pazderková (Foto Profimedia)

Reality show Survivor je skutečně náročná, jak mohli někteří z řad celebrit, které do této výzvy šli, zjistit. Své o tom ví i Iva Pazderková, která svou účast v soutěži brala jako svoji osobní výzvu, na kterou se velice těšila. Jako již mnozí show opustila a nyní se dává do kupy. Informoval o tom Blesk.

Po návratu do Česka po skončeném boji v Dominikánské republice hodlá Iva Pazderková, jedna z účastnic reality show Survivor, směřovat za doktory, kteří její zhuntované tělo dají do kupy. Sice se už nestane vítězem, za to může načerpat síly před tím, než se vrátí do normálního života a zaměstnání. Však ji brzy čeká zkoušení nového muzikálu v Hudebním divadle Karlín Slunce, seno, jahody. 

View this post on Instagram

A post shared by Iva Pazderková (@iva.pazderkova)

“Půjdu k lékařům, kteří mě dají do kupy. Ale jsem strašně vděčná za ten zážitek a mrzí mě, že jsem tam nebyla déle,nechala se herečka slyšet ihned po přistání a dodala, že přípravu na soutěž podcenila. Nevěděla totiž, že Survivor je především o taktice. 

Není jediná, kdo již Dominikánskou republiku a soutěž opustil, ovšem je jedna z mála, která show opustila tak, jak měla. Zkrátka vypadla… na rozdíl od jiných účastníků, kteří soutěž opustili ze zdravotních důvodů – kvůli zranění nebo z psychického hlediska. Survivor zkrátka není žádná sranda.

Celebrity - další články

Doporučujeme