Iva Pazderková skončila v nemocnici. Pokud něco přecházíte nebo odkládáte vyšetření, neodkládejte, vzkazuje

18. března 2022·Celebrity·Redakce

Herečka Iva Pazderková. (Foto: Profimedia)

Herečka Iva Pzaderková, která ve středu oslavila 42. narozeniny, skončila v nemocnici. Na instagramu se svěřila, že přecházela zánět ledvin a následně skončila na pohotovosti. Teď apeluje na všechny, že k lékaři mají chodit hned.

“Předevčírem jsem oslavila 42, včera od rána pracovala, a už týden si říkala, že ten věk je nějak sakra znát… Ve skutečnosti se moje ledviny s obrovským zápalem rozhodly hrát kámen-nůžky-papír, jen tedy naštěstí vynechaly nůžky a papír,” napsala na instagram Pazderková.

Nakonec bolest byla silnější a silnější, a tak musela Iva okamžitě po natáčení do pražské Fakultní nemocnice Motol. Tam dostala vynadáno, že k lékaři se s bolestí chodí hned a horečka, záněty se rozhodně nemají přecházet, ale jinak na ni sestřičky a lékaři byli podle jejich slov milí.

View this post on Instagram

A post shared by Iva Pazderková (@iva.pazderkova)

Místo narozeninového příspěvku, tak sdílela fotografii z pohotovosti motolské nemocnice. “Já teď musím ležet, sypat různé meducíny a nemůžu týden pracovat. Takže si laskavě vezměte ze mě příklad, a pokud něco přecházíte nebo odkládáte vyšetření, neodkládejte. Vždyť to máme tak jednoduché,” dodala. Na závěr příspěvku ještě přidala zmínku o pomoci Ukrajině, kde jsou aktuálně lidé, kteří se o svůj život boji dvojnásob a kterým pomoc v podobě finančního daru hodně pomůže.

Celebrity - další články

Doporučujeme