Jana Plodková opět v roli alkoholičky. Herečku přitom se skleničkou v ruce neuvidíte

24. srpna 2023·Celebrity·Redakce

Jana Plodková. (Foto: Profimedia)

Po herečce Janě Plodkové je u režisérů velká poptávka a v českých filmech či seriálech ji vidíme opravdu často. Teď se vrací i do pokračování seriálu České televize Osada, kde hraje alkoholičku. Jak sama herečka říká, o tyto role v poslední době nemá nouzi. Přitom ona je abstinent.

V druhé sérii Osady Plodková hraje Dagmar Krausovou, která si libuje v alkoholu a skleničku prakticky nedá z ruky. Nejtěžší pro herečku bylo pohlídat si hranou míru opilosti. Kdy ta opilost je více a jindy méně. Záleží na tom, kolik toho paní Krausová vypila,” prozradila.

V rozhovoru pro eXtra.cz ale dodoala, že se s tímto typem rolí u ní dveře netrhnou. Mně se v poslední době scházejí postavy alkoholiček ve velkém. Bylo těžké najít tu míru a ten alkoholismus zahrát.S alkoholem byla kamarádka už například ve snímcích Mimořadná událost či Single Lady.

View this post on Instagram

A post shared by Jana Plodkova (@janaplodkova)

Sama herečka je abstinet, takže ji večer u televize se skleničkou vína určitě nenajdete. Můžu říci, že Osada je hraná, nikoli reálná,” potvrzuje. Všichni ale víme, že na place se nikdy pravý alkohol nepije, jelikož by se nic nenatočilo. Vždycky používáme rybízový džus nebo bezinkovou šťávu. Ale ani to se potom nedá pít dlouhodobě, protože z toho máte přeslazený žaludek,” doplnila pro Lifee.cz Plodková.

Celebrity - další články

Doporučujeme