Janečkova kněžka Lilia porodila dceru: Narodila se ve vaku blan jako kosmonaut, svěřil se miliardář

11. června 2018·Celebrity·Barbora Pisingerová

Miliardář Karel Janeček je známý tím, že monogamii rozhodně nevyznává. Zatímco se svou tuniskou manželkou Mariem Mhadhbi má syna Karla Yanis Nouriho, do jiného stavu přivedl i svou druhou partnerku, Liliu Khousnoutdinovou. Ta mu před týdnem porodila dceru Isabelku. Hrdý otec se s ní nezapomněl veřejně pochlubit.

Karel Janeček je veřejně známý vyznáváním polyamorie a alternativní formy rodiny. Se svou současnou manželkou se seznámil v říjnu 2014 na konferenci a už v květnu 2015 si ve vrtulníku řekli své ano. Matematička Mariem poté porodila Janečkovi syna.

Už v roce 2016 se ale miliardář seznámil s kněžkou a bývalou dulou Liliou Khousnoutdinovou, která ho úplně okouzlila. Dohromady je svedly nadační fondy, pro které oba pracovali. Během neformálního obřadu si ji dokonce vzal za svou duhou manželku a letos v létě veřejně promluvil o tom, že má souběžně vážné vztahy se dvěma ženami.

Musím přiznat, že nemám radost z toho, jak Karel omylem oznámil v rozhovoru náš vztah a z následné vlny článků v médiích taky ne. Ale když už je to v éteru… Ano, jsme spolu. Potkali jsme se díky spolupráci našich nadačních fondů a paradoxem je, že jsme tehdy byli oba naprosto šťastní každý ve svém manželství. Pochopitelně i z tohoto důvodu náš vztah nemá úplně tradiční, ani snadnou cestu. Oba dlouhodobě a otevřeně mluvíme o netradičních vztahových modelech, což ale neznamená, že je to jednoduché, ani to, že ve finále dokážeme najít takovou formu vztahu, která nám bude dlouhodobě fungovat. Věřím, že vztahy ve vícero lidech fungovat určitě mohou a mám s tím osobní pozitivní zkušenosti, avšak musí k tomu být splněno dost předpokladů, což v našem případě není vůbec jisté. Čas ukáže. Jsem však velice vděčná za to, co jsme doteď spolu mohli prožít. Od sdílené vášně v pracovních projektech, po krásně plynoucí společné přednášení o politice i vztazích, nádhérné magické okamžiky v různých koutech světa, úžasnou intenzitu a zároveň klidné rodinné chvilky s dětmi, kterých máme dohromady čtyři. Jinak, jak jsme již oznámili na konferenci před několika dny, jsme v jistém smyslu slova manželé – vzali jsme se tradiční buddhistickou formou v klášterů Gangtey školy Ňingmapa v Bhútánu, kam jsme v létě vyrazili, abychom na tomto speciálním místě založili rodinu. Čekáme tedy spolu miminko, počaté těsně po svatbě v oblasti kláštera Taksang, neboli Tigřiho hnízda. Zřejmě jsem si takto definitivně tedy propletla osud se svojí milovanou zemi 🙂 Jsem zvědavá na naši budoucnost, ale v každém případě je to přiběh, který mi daroval nespočet zkušeností. Jsem za něj vděčná. Takže bulvár nelže… Co dodat? Tak treba, prosím držte nám palce ? P.S. A přijde mi opravdu vtipné, kolikrát v bulváru během tohoto týdne zaznělo slovo "kněžka" a "ženský orgasmus" – obojího myslím potřebujeme v této společnosti víc! ")

A post shared by Lilia Khousnoutdinova (@khousnoutdinova) on

A právě Lilia před týdnem přivedla na svět společnou dceru Isabellu. “Jsem naduvěřitelně šťastný, že přišla na svět princezna Isabelka. Děkuji Lilii, která úžasným způsobem rodila doma, dokonce do vany namísto připraveného bazénku. Když jsem maličkou jako první držel v rukou, byla ve vaku blan jako kosmonaut, což je něco naprosto výjimečného, přibližně jeden z osmdesáti tisíc. Čarovná Isabelko, přeji Ti a věřím, že budeš mít krásný a svobodný život plný poznání a dobrodružství v budoucím světě štěstí a lásky,” napsal Janeček na svůj Instagram.

Obě ženy prý s netradičním vztahem souhlasí, během některých rozhovorů však vyšlo najevo, že nezvyklá forma má i svá úskalí. Lilia se například před časem nechala slyšet, že by chtěla své dítě vychovávat ve společné domácnost s jeho otcem. “Kdybych věděla, že se nebudu moct o něj tak opřít, jak bych potřebovala, asi bych do toho nešla,” svěřila se například v lednu letošního roku serveru iDnes.

Celebrity - další články

Doporučujeme