Užívá si všechny mateřské radosti a strasti. Gabriela Soukalová popsala, jak se u přebalování zapotila

22. října 2021·Celebrity·Barbora Turková

Gabriela Soukalová (Foto: ČTK)

Gabriela Soukalová si užívá maminkovské radosti a strasti. Dcera Izabelka jí dělá jednu radost a Gabriela se do nové životní role naprosto zamilovala. Postřehy z mateřství pravidelně sdílí na svém instagramu.

Bývalá biatlonová kráska a dnes moderátorka Gabriela Soukalová si roli maminky neskutečně užívá. Fanouškům se pravidelně chlubí svou dcerou, kterou má s partnerem Milošem Kadeřábkem. Nicméně i ona se jako prvorodička musela popasovat se všemi mateřskými záludnostmi. “U přebalování jsme se ze začátku trochu zapotili. Teď už to zvládneme levou zadní,” dodala pyšná maminka. Ta rodinu plánovala s Milošem později, ale příroda si to udělala po svém.

View this post on Instagram

A post shared by Gabriela Soukalova (@gabrielakoukalova)

Neplánovali jsme nic a nechali tomu volný průběh, neříkám, že jsme nebyli překvapeni, že to šlo tak rychle, ale o to víc se těšíme, protože je vidět, že ten malý, nebo malá, chce být s námi co nejdříve,“ okomentovala před pár měsíci své těhotenství Soukalová pro Super.cz.

Gabriela se zřejmě ani zatím nebude vracet k moderátorskému stolečku. Svou dcerku si chce pořádně užít a věnuje se jí naplno. “Nikdy jsem si neuměla představit nekonečnost vesmíru. Teď už umím, protože máme jeden doma,” napsala k jedné z fotek dojatě.

View this post on Instagram

A post shared by Gabriela Soukalova (@gabrielakoukalova)

Celebrity - další články

Doporučujeme