Je to pořád ještě ona? Fanoušky děsí výrazná proměna Jennifer Aniston, mluví o plastikách

23. února 2024·Celebrity·Redakce

Jennifer Aniston (Zdroj: Profimedia)

Jennifer Aniston snad nestárne. Takový pocit museli mít všichni, když viděli představitelku Rachel Green z Přátel. Na pódium to totiž opravdu vypadalo, jak kdyby dorazila legendární seriálová postava.

Jennifer Aniston na předávání cen People’s Choice Awards 2024 v Kalifornii vypadala opravdu skvěle. Mladistvý účes, který si nechala udělat a hlavně dokonalý vzhled. Nutno ale dodat, že ne všichni jsou z takové vzhledu krásné herečky nadšení. Někteří mají pocit, že už je to moc.

Krátký sestřih Rachel z Přátel se stal ikonický. Miliony žen chodily do kadeřnictví s prosbou, aby vypadaly jako Rachel. Sama herečka se nyní k legendárnímu účesu vrátila a kadeřnictví se opět plní ženami, které se touží přiblížit slavné postavě. Na předávání cen měla na sobě černé minišaty, které také evokovaly seriál, který ji proslavil.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Jennifer Aniston (@jenniferaniston)

A i podle vzhledu to opravdu vypadalo, že cenu si přebírá a následně i předává ztřeštěná Rachel. Jenže to je právě to, co fanoušci kritizují. Podle nich to Aniston s plastikami už přehání. Už nemůže hýbat obličejem,“ nebo „Vypadá jako vosková figurína,“ či „Příliš mnoho výplní,“ píší v komentářích na sociálních sítích u deníku Daily Mail.

Někdo dokonce tvrdí, že má herečka jiný nos. Někteří ji dokonce přirovnávají k její blízké kamarádce Courteney Cox alias Monice. Ta se nedávno přiznala, že to s plastikami přehnala. Tak snad nebude mít herečka brzy ty samé pocity a problémy. Samotný večer byl ale pro herečku velmi pozitivní. Odnesla si cenu za roli v seriálu The Morning Show a jednu předala svému hereckému kolegovi Adamu Sandlerovi. 

Celebrity - další články

Doporučujeme