Jennifer Lopez přiznala pravdu o botoxu a ukázala nahou tvář. Takhle vypadá bez make-upu

10. prosince 2020·Celebrity·Barbora Pisingerová

Foto: Instagram / Jennifer Lopez

Jennifer Lopez (51) své fanoušky nepřestává udivovat. Na sociálních sítích ukázala svou tvář zcela bez make-upu a na krátkém videu odpověděla na množící se teorie o používání botoxu. "Botox jsem nikdy neměla," stojí si za svým. 

Zpěvačka a skladatelka Jennifer Lopez umístila na svůj Twitter video, ve kterém představila svou novou značku kosmetiky. “Nejčastější otázka, na kterou se mě lidé už roky ptají, je jak pečuji o svou pokožku,” říká na záběrech. Podle jejích slov pak cítila jako svou povinnost se o své znalosti podělit.

“Myslím, že už lezu všem na nervy, protože si potřebuji být jistá, že je všechno tak, jak chci,” svěřila se o vývoji kosmetických produktů pod svým jménem.

Lopez na videu zároveň ukázala svou odlíčenou tvář bez jakéhokoli make-upu nebo podkladového krému. “Botox jsem nikdy nevyzkoušela. Nejsem taková. Nemám nic proti lidem, kteří ho používají, jen to zkrátka není pro mě. Razím přirozenější směr v péči o pokožku,” uvedla zpěvačka v rozhovoru pro deník DailyMail. “Chci, aby mé produkty opravdu fungovaly,” prohlásila o nové značce. které propůjčila své jméno.

Fanoušci byli záběry s “nahým” obličejem doslova uchváceni. “Nadčasová krása,” psali do komentářů. Na tváři Lopez jsou vidět zbytky očních linek po odlíčení, jinak se ale zdá, že na svém obličeji skutečně nic nemá.

Někteří si ale myslí, že za neuvěřitelně mladistvým vzhledem zpěvačky a herečky je i něco jiného, než dobrá péče o pokožku. “Strašně moc dělá strava. Jsem si jistá, že jí zdravě. Je mi stejně jako jí a jsem si jistá, že kdybych měla ty peníze a vůli, mohla bych jíst stejně. A mít trenéra… A kuchaře… A když už u toho jsme, i služku a řidiče,” zasnila se jiná diskutérka.

Foto: Instagram / Jennifer Lopez

Celebrity - další články

Doporučujeme