Jiří Krampol o pobytu v nemocnici. Mám pocit, že mi šibne, řekl

17. dubna 2024·Celebrity·Redakce

Jiří Krampol. (Foto: Profimedia)

Oblíbený herec a moderátor Jiří Krampol (85) už nějakou dobu potřebuje neustálou zdravotní péči. Často pobývá v nemocnici a do médií se rozpovídal, co ho tam nejvíce tíží. Informoval o tom server eXtra.cz.

Herec, který miluje publikum, se musel již před nějakou dobou smířit s koncem kariéry. Kvůli zdraví musel do pečovatelského domu a dost času tráví v nemocnicích, což má velký dopad na jeho psychiku a sám přiznal, že už to nedává.

Můžu vám říct, že mám už pocit, že mi šibne. Ten stereotyp v nemocnici je strašný. Den je tu nekonečný. Sem tam přijde návštěva, za což jsem vděčný, na čtení nemám myšlenky, televizi si tu pouští jiní a vypíná se v devět, sdělil Krampol pro eXtra.cz.

Krampol má nemocné průdušky a kvůli astmatu má potíže s dýcháním. Sám ale dodal, že je se svým zdravotním stavem vlastně smířený. Přiznávám se, že ačkoliv je v Nemocnici na Františku bezvadný personál, starají se tam o mě skvěle, tak už jsem to tam nezvládal. Už mě přepadávaly chmury a měl jsem děsivé sny,” sdělil v minulosti eXtra.cz.

 

Celebrity - další články

Doporučujeme