Všichni mají strach o Jiřího Krampola. Herec byl prý oteklý a tři dny nejedl

6. prosince 2023·Celebrity·Redakce

Jiří Krampol (Foto: Profimedia)

Podle webu Zivotvcesku.cz byla do bytu k Jiřímu Krampolovi přivolaná záchranka. Zdravotní bratr a zároveň jeho kamarád uvedl, že herec byl oteklý a tři dny nejedl. Jeho slova potvrdila i Zuzana Bubílková.

Zdravotní bratr Honza se o baviče, herce a moderátora slavné show Nikdo není dokonalý, stará už 12 let. Webu Zivotvcesku.cz prozradil, že v úterý volali Jiřímu Krampolovi záchranku, protože na tom nebyl vůbec dobře. “Jirka je doma, není mu dobře. Teď jsem volal rychlou s doktorem, protože je na tom tři dny špatně. Je celý oteklý. Uvidíme, až přijede lékař. Tři dny jen leží a je oteklý, vůbec neotevře oči,” říká jeho opatrovník.

“Nemohu s ním být celou noc a trnout strachy. Vždy jsem ho poslal do Nemocnice Na Františku, ale teď je oteklý, je mu špatně, stěžuje si, že chce umřít,” popsal dramatické chvíle Jan. Informace ohledně zhoršení zdravotního stavu a přivolání záchranky potvrdila i Zuzana Bubílková. “Honza je zdravotní bratr, on se o něj stará a vždy mu zavolá sanitku, když je potřeba,” nechala se slyšet moderátorka.

Tento rok to přitom není zdaleka poprvé, kdy musel známý moderátor vyhledat pomoc lékařů. Teprve v listopadu byl propuštěn po hospitalizaci v nemocnici, kde ležel s podezřením na zápal plic i kvůli problémům s přetrženými vazy v koleni.

Celebrity - další články

Doporučujeme