Johnny Depp si závěr festivalu v Karlových Varech užil. Na hotel se dostal k ránu, museli ho podpírat

29. srpna 2021·Celebrity·Barbora Turková

Johnny Depp (Foto: ČTK)

Herec Johnny Depp si Mezinárodní filmových festival v Karlových Varech užil. A fanoušci rovněž. Herec jim vesele mával, podepisoval se, usmíval se od ucha k uchu a dokonce i česky poděkoval. A užil si i finálový večírek.

Po slavnostním zakončení festivalu se celebrity přesunuly bez větší námahy k volné zábavě v Grandhotelu Pupp. Kromě Johnnyho Deppa dorazil na zakončení festivalu i Ethan Hawke, který od Jiřího Bartošky dostal cenu prezidenta MFF KV. Doprovázela ho jeho žena, ale nejvíce času strávil s Janem Svěrákem. Společně vedli dlouhý rozhovor, a když je začali obtěžovat Ethanovy fanynky, přesunuli se na terasu.

Johnny Depp dorazil na večírek později. Když byla zábava v plném proudu, přišel v doprovodu svých bodyguardů. Ti ho museli, stejně jako celý den, držet a podpírat, jinak se báli, že upadne. Těžko říct, zda filmový Jack Sparrow začal s oslavami už dříve nebo má nějaké problémy, o kterých veřejnost neví.

View this post on Instagram

A post shared by Karlovy Vary IFF (@kviff)

S oporou svých tělesných strážců se vydal po schodech do Becher´s Baru, který je v tomto případě vybudovaný jako VIP salónek, takže těžko říct, jak herec trávil čas. Nicméně v ruce už měl skleničku, ve které se pak v baru podával gin s tonicem. V salónku tekl alkohol proudem, ale není jasné, zda herec na závěr festivalu popíjel, nebo se držel zpátky.

Po zhruba půl hodině ale Depp večírek opustil, protože se potřeboval dostat na svůj hotelový pokoj. Protože ale nechtěl nikoho potkat, odvedli ho na pokoj zázemím hotelu. Johnny se ale spát rozhodně nevydal, protože zhruba za 45 minut opět v doprovodu bodyguardů dorazil opět do VIP salónku.

View this post on Instagram

A post shared by Karlovy Vary IFF (@kviff)

Zřejmě se bavil více, protože se zdržel až do rána. Zhruba ve čtyři ráno se odebral na pokoj a zřejmě už měl něco upito. Jasné je, že si pobyt v České republice velmi užil. Zda si ale ale něčím opravdu večer zpříjemňoval, nebo ne, už ví asi jen sám Depp.

Celebrity - další články

Doporučujeme