Kam se poděl ten sladký a vtipný krasavec? Představitel Chandlera děsí fanoušky

12. května 2022·Celebrity·Redakce

Matthew Perry. (Foto: Profimedia/Shutterstock)

Není to poprvé, co se herec Matthew Perry objevil na veřejnosti ve značně zanedbaném stavu. Má za sebou nepříjemné období, kdy ho provázely zdravotní potíže a zrušení zasnoubení. Představitel Chandlera ze seriálu Přátelé tak děsí své fanoušky a ti jen doufají, že se vše brzy obrátí k lepšímu. Informoval o tom deník Blesk.

Kdo někdy zahlédl seriál Přátelé alespoň z dálky, nemůže nemilovat sarkastického a roztomilého Chandlera, který je svým charakterem přesně tím mužem, kterého si žena v hloubi duše přeje, ale možná o tom ještě neví. Vzhledem k tomu, že podle všeho je jeho představitel, herec Matthew Perry, povahou naprosto stejný, jako jeho životní role, není divu, že si ho velká spousta fanynek Přátel zamilovala. Jenže momentálně svým vzhledem úplně nepatří k nejatraktivnějším mužům, po kterých by každá žena toužila. 

Za jeho zanedbaný zevnějšek patrně může mimo jiné to, že se v poslední době potýkal s četnými problémy. Série zdravotních potíží vyvrcholila v roce 2018 operací kvůli krvácení do gastrointestinálního traktu a loni se musel vypořádat s krachem jeho zasnoubení s kráskou Molly Hurwitzovou, která byla o poznání mladší, než Matthew.

Proto nejspíš není divu, že když ze společenského a pracovního důvodu nemusí, vůbec o sebe nedbá. Byl zachycen v při pochůzkách v Beverly Hills zarostlý a rozcuchaný, na sobě měl volné tričko, tepláky a tenisky a v ruce kávový nápoj se šlehačkou. Oděv Perryho navíc působil, jako by nepatřil k nejčerstvějším. Jeho doprovod však naznačuje, že by se vše mohlo začít v jeho životě obracet k lepšímu. Šlo totiž o mladší štíhlou tmavovlásku, která by mohla naznačovat novou lásku, a tak i nový začátek a více péče věnované jemu samému.

Celebrity - další články

Doporučujeme