Kateřina Kaira Hrachovcová radikálně změnila image: Namísto blonďatých loken si pořídila dredy

5. března 2020·Celebrity·Barbora Pisingerová

Křehkou blondýnku Kateřinu Kairu Hrachovcovou (45) by teď dost možná mnozí její fanoušci nepoznali. Herečka si totiž na své vlasy nechala naplést dlouhé tmavé dredy a radikálně tím změnila svou image.

Česká herečka, kterou diváci znají například ze seriálu Krejzovi, je pověstná zvou nadýchanou zlatou hřívou. Tomu je ale na nějaký čas konec. Na svém Instagramu se pochlubila dlouhými tmavými dredy, které si nechala naplést na hlavu.

Podle reakcí fanoušků šlo rozhodně o krok správným směrem. “Moc vám to sluší.” “Naprostá pecka!” “Nádherné,” předháněli se v komentářích v lichocení. Pravděpodobně jde ale pouze o dočasnou změnu, tzv. pseudodready, tedy umělé dredy ze syntetického materiálu, se totiž po čase musí zase sundat, případně naplést znovu.

View this post on Instagram

Zapleteno od Jany ? @paalmicka Díky Ti za Janu, Ino ? @ina_t_official Vždy díky Klárce ? @klara_sebelova & Liborkovi @liborsulathesalon ?

A post shared by Kaira Kateřina Hrachovcova (@kaira.katerina) on

Herečka, malířka a ilustrátorka díky dredům viditelně omládla. I bez nich by jí ale její pravý věk tipoval jen málokdo. Za mladistvým vzezřením se ale neskrývají jen dobré geny, ale hlavně tvrdá práce. Kromě udržování své fyzičky je pro Kairu Hrachovcovou důležitá zejména zdravá strava. “Je třeba se k hezké postavě projíst a neobávat se kvalitního jídla,” uvedla na začátku letošního roku pro časopis Dieta.

Celebrity - další články

Doporučujeme