Kde je pravda ve vztahu Jennifer Aniston a Davida Schwimmera? Seriálový Ross řekl, jak to mají

12. srpna 2021·Celebrity·Barbora Turková

Seriál Přátelé (foto: se souhlasem National Broadcasting Company (NBC)

Jsou jen kamarádi nebo je mezi nimi něco víc? Když se tento týden objevila zpráva, že spolu seriálový Ross a Rachel, David Schwimmer a Jennifer Aniston, randí, fanoušci nemohli být šťastnější. Herec se nyní prostřednictvím svého mluvčího vyjádřil.

Fanoušci seriálu Přátelé byli jako u vytržení od té doby, co svět obletěla zpráva, že spolu začali chodit představitelé Rachel a Rosse. Jennifer Aniston a David Schwimmer měli strávit víkend  v hereččině domě, kde měli společně trávit čas a dokonce i vyrazit k jejím oblíbeným vinicím v Santa Barbaře.

Nyní se ale ukázalo, že je (zřejmě) všechno jinak. Herec totiž zvěsti o novém vztahu prostřednictvím svého mluvčího vyvrátil. Ten pro britský časopis Elle řekl, že jde o falešné informace. Spekulace vznikli poté, co magazín Closer citoval údajný zdroj, který tvrdil, že herci k sobě znovu zahořeli láskou po natáčení speciální epizody seriálu Přátelé: Zase spolu.

View this post on Instagram

A post shared by ELLE UK (@elleuk)

Tam mimo jiné přiznali, že do sebe byli na začátku natáčení zamilovaní. Nikdy spolu ale nechodili a mimo kamery nic neměli, protože měli partnery. Ve fanoušcích tak vzplanuly naděje, že si k sobě jejich oblíbenci po letech našli cestu. Zvlášť, když jsou oba v tuto chvíli oficiálně bez partnerů. Vypadá to ale, že Jennifer a David jsou jen dobrými přáteli.

Celebrity - další články

Doporučujeme