Konečně má opět důvod k radosti. Jaroslav Tvrdík porazil rakovinu a teď provdal dceru Janu

25. září 2022·Celebrity·Redakce

Jana Tvrdíková a Ondřej Kolář (Zdroj: Profimedia)

Jaroslav Tvrdík má opět důvod k radosti. V dubnu mu byla diagnostikována rakovina, aktuální testy ale ukazují, že jí porazil. A o víkendu měl opět úsměv na rtech. Provdal totiž svou dceru Janu, s čímž se pochlubil na twitteru.

Tento týden je pro Jaroslav Tvrdíka velmi šťastný. V březnu mu byla diagnostikována rakovina a jako zázrakem se mu ji podařilo překonat. Dobré zprávy z nemocnice přišly na začátku září, „Dovoluji si s radostí říct, že je tatínek zdráv. Prochází dalšími testy a doufáme, že se všechno bude vyvíjet dobře. Už je opět v pracovním procesu,“ řekla Super.cz Jana Tvrdíková.

O víkendu navíc šéf pražské Slávie dovedl k oltáři svou dceru Janu. Ta si vzala brankáře sešívaných Ondřeje Koláře. „Druhý nádherný den tento týden,“ napsal Tvrdík k fotografii své dcery ve svatebních šatech. Svatba se měla konat už v červnu, ale rodina se rozhodla veselku odložit právě z důvodu nemoci  Janina tatínka. Na něm byly ve velký den jeho dcery znát emoce.

Dvojice se zasnoubila loni v říjnu, chodit spolu začali v roce 2020. Díky tomu, že Tvrdík je šéfem Slávie se ale znali už delší dobu. Jiskra ale přeskočila až později. „S Jančou jsme si vždycky rozuměli,” svěřil se fotbalista. Dodal, že se mu spoluhráči v šatně smějí, že je jasné, že má zajištěný post jedničky.

Celebrity - další články

Doporučujeme