Kostým ala těhotná. Monika Marešová je v sedmém měsíci neskutečně sexy

4. ledna 2022·Celebrity·Barbora Turková

Monika Marešová. (Foto: se souhlasem Monika a Leoš Marešovi)

Monika Marešová se už za dva měsíce stane maminkou. I když je manželka Leoše Mareše v sedmém měsíci těhotenství, na kráse jí to rozhodně neubralo. Naopak, Monika vypadá fenomenálně a neskutečně jí to sluší. Leoš se svou krásnou ženou pochlubil na instagramu.

Moderátor Leoš Mareš se svou krásnou ženou rád chlubí, a ne jinak tomu je i v novém roce. Nyní na instagramu sdílel sérii fotografií ze silvestrovských oslav. Během těch se Monika velmi bavila a jako večerní outfit zvolila neskutečně sexy overal, který obepíná její těhotenské bříško. Monika se nebála v těhotenství ani zatančit.

Monika na videu žertuje, že na party zvolila převlek “za těhotnou” a vtipkuje i na téma častého čůrání. “Moje žena,” napsala k videu Leoš popisek a doplnil jej srdíčkem. Monice to jako těhotné opravdu neskutečně sluší a její sex-appeal rozhodně nezmizel. Pro Leoše půjde o třetího potomka, kdežto pro Moniko o prvního.

O tom, že se stanou rodiči, se veřejnost poprvé dozvěděla v říjnu loňského roku. „Klokan přiletí v březnu,“ napsal tehdy moderátor k fotce čápa hlášku, která jasně odkazovala na film Jak dostat tatínka do polepšovny.

Celebrity - další články

Doporučujeme