Královna letošní soutěže MasterChef Besky: Na výhru čekala sedm měsíců, teď se pyšní skvělými fotkami

30. listopadu 2021·Celebrity·Barbora Turková

Besky a porotci soutěže MasterChef (Zdroj: se souhlasem TV Nova)

Sympatická Slovenka Besky vyhrála letošní kuchařskou soutěž MasterChef. Veronika Danišová ale musela svou výhru tajit od dubna, kdy se poslední finálový díl natáčel. Jeden milion korun, který Besky vyhrála, by už měla dostat. Informaci přinesl Blesk.

Besky je sice Slovenka, ale několik let žije a pracuje v Čechách. Ve finále uspěla proti svým soupeřkám Jitce a Petře promyšleným tříchodovým menu na téma Malá mořská víla. Vítězstvím potvrdila slova svého mentora, kuchaře Radka Kašpárka. „Mně se často nestává, abych při prvním soustu poznal, že přede mnou možná stojí budoucí MasterChef,” řekl už při castingu.

View this post on Instagram

A post shared by BESKY (@besky.vero)

Besky si ale na svou výhru musela počkat. Hlavně na tu finanční. “Natáčení skončilo na jaře a zatím peníze nemá. Musela až do včerejška mlčet, že vyhrála a nesměla to nikomu říct. Informace se nesměla nikde objevit. Splnila tak smluvní podmínku a výhru bude moci během čtvrtka dostat,” řekl minulý týden zdroj z televize Nova Blesku. Její mluvčí Bohumila Skalická to nekomentovala.

Pro Besky, které se výhrou v soutěži dozajista změnil život, začalo kolo rozhovorů. Nafotila i velmi originální profesionální snímky, které v sobě nesly kuchařskou tématiku. Besky si na focení upekla kremrole, které ale nebyly moc k jídlu. V sobě měly místo krému pěnu na holení a na snímkách figurují jako natáčky.

Focení s Petrem Kozlíkem a vlastně s celým týmem bylo pro mě neuvěřitelné. Cítila jsem se poprvé v životě jako nějaká hvězda. Jejich profesionalita, smysl pro detail a rychlost, s jakou mi měnili modely a vizáž, byla extrémní,” svěřila se kuchařka s tím, že to pro ni byl zážitek na celý život. A jaký snímek je její nejoblíbenější? Rozhodně kouzelník s masem a vajíčko. Fotka s volskými oky byla kaskadérský kousek. Dvě vajíčka mi tekla a jedno bylo studené a mrzla mi ruka,“ svěřila Blesku.

View this post on Instagram

A post shared by BESKY (@besky.vero)

Celebrity - další články

Doporučujeme