Královský pár ze Sussexu se stěhuje! Může za to nevraživost mezi Meghan a Kate?

26. listopadu 2018·Celebrity·Lukáš Vaněk

Zdroj: Kensingtonroyal / Instagram

Vévoda Harry a Meghan ze Sussexu se rozhodli odstěhovat od svých příbuzných z Kensingtonského paláce do sídla Frogmore ve Windsoru. Sídlo, které dostali jako svatební dar od královny Alžběty II., však potřebuje rekonstrukci. Co tedy královský pár ke stěhování vedlo? Podle informací za to může i vztah mezi Meghan a vévodkyní Kate, který není zrovna přívětivý.

Kvůli manželkám Williama a Harryho měli bratři mezi sebou menší rozepře. “Kate a Meghan jsou velmi odlišní lidé. Moc se nemusí,” řekl deníku Daily Mail blízký přítel Williama a jeho ženy Kate.

Oficiální a logické tvrzení manželského páru je však takové, že potřebují pro budoucího potomka, který přijde na svět v dubnu příštího roku, více místa. Dům, v němž nyní Harry a Meghan bydlí, má dvě ložnice, což je pro budoucí rodinu málo. Sídlo ve Frogmore ve Windsoru má totiž ložnic rovnou deset. Renovovaný dům prince Williama a Kate má pro srovnání ložnic 22.

Sídlo ve Windsoru sice musí projít rekonstrukcí, ale jisté už je, že v jednom pokoji bude mít své soukromí matka vévodkyně Doria, jež se přestěhovala do Velké Británie. Svůj vlastní pokoj bude mít i chůva, až se dítě narodí.

Ačkoli se Meghan dopustila na veřejnosti několika prohřešků proti královskému protokolu, je pravděpodobnější důvod pro stěhování spíše ten, který se týká počtu ložnic.

Celebrity - další články

Doporučujeme