Krásná česká youtuberka po devíti měsících ukázala tvář. Po nehodě vypadá úplně jinak

5. června 2019·Celebrity·Barbora Pisingerová

Zdroj: Instagram / tresnickova

Poté, co v jedné istanbulské restauraci utrpěla vážná zranění při ohnivé show, se slavná česká yutuberka Týnuš Třešničková (23) na dlouhé měsíce stáhla z veřejného života. Její profily na sociálních sítích zaplavovaly jen nostalgické snímky z minulosti a když už se rozhodla zveřejnit nějaký současný, jednalo se vždy o velkou výjimku, která navíc většinou mnoho neodhalovala. O to větší šok zažili fanoušci, když v úterý konečně opět ukázala svou tvář.

“Ještě před pár měsíci jsem si sama nezvládla umýt vlasy a na začátku jsem bez pomoci ani nebyla schopna dojít do koupelny. Udělat si culík na hlavě pro mě bylo nemožné a potřebovala jsem i u takových drobností asistenci,” popsala otevřeně youtuberka na Instagramu.

“Tu bezmoc si asi dokáže představit pouze ten, co to někdy zažil. Každý den jsem se ale snažila přiblížit opět své samostatnosti. No a teď tady stojím a jsem na sebe pyšná, kam až jsem došla. Takové maličkosti a pro většinu samozřejmosti, kterých si ale mnohem více začnete vážit, když je na nějaký čas ztratíte,” uvedla mladá Češka, která posledních devět měsíců strávila v istanbulské nemocnici.

Podobná vyjádření sdílela již v minulosti, teď ovšem řadě fanoušků vyrazila dech, jelikož ke svému komentáři připojila i snímek svého obličeje. A ten, i když už se zdá zcela zahojený, nevypadá úplně jako ten, který znali.

View this post on Instagram

Ještě před pár měsíci jsem si sama nezvládla umýt vlasy a na začátku jsem bez pomoci ani nebyla schopna dojít do koupelny. Udělat si culík na hlavě pro mě bylo nemožné a potřebovala jsem i u takových drobností asistenci. Tu bezmoc si asi dokáže představit pouze ten, co to někdy zažil. Každý den jsem se ale snažila přiblížit opět své samostatnosti. No a teď tady stojím a jsem na sebe pyšná, kam až jsem došla. Takové maličkosti a pro většinu samozřejmosti, kterých si ale mnohem více začnete vážit, když je na nějaký čas ztratíte. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ?Mirror mirror on the wall, I’ll always get up after I fall. And whether I run, walk or have to crawl, I’ll set my goals and achieve them all!?

A post shared by Týnuš Třešničková (@tresnickova) on

Svou tvář odhalila poprvé již v půlce května. Tehdy však ukázala jen oči s nalepenými řasami. “Udělaly jsme si s maminkou, babičkou a ségrou holčičí den. Alespoň na chvíli myšlenkami utéct z nemocnice a po 8 měsících si poprvé nalepit řasy a zvýraznit obočí,” napsala tehdy.

View this post on Instagram

Udělaly jsme si s maminkou, babičkou a ségrou holčičí den? Alespoň na chvíli myšlenkami utéct z nemocnice a po 8 měsících si poprvé nalepit řasy a zvýraznit obočí?

A post shared by Týnuš Třešničková (@tresnickova) on

První velký průlom v informačním embargu přišel až na konci května. Tehdy se ukázala v krátkém videu na Instastories, příspěvek ale po 24 hodinách zmizel. Snímek, se kterým se pochlubila nyní, je tak první trvalou ukázkou její nové tváře.

Celebrity - další články

Doporučujeme