Krásné zprávy! Anička Slováčková podle lékařů porazila rakovinu

4. ledna 2021·Celebrity·Barbora Pisingerová

Anna Julie Slováčková. Foto: Instagram / anna_julie_slovackova

Letošní rok byl náročný asi pro všechny. Pro mladou zpěvačku a herečku Annu Julii Slováčkovou (25) to byla ale ještě větší zkouška, než pro většinu z nás. Potýkala se totiž s vážnou nemocí a více než rok nebylo vůbec jisté, jak vše dopadne. Nakonec se ale zaplaťpánbůh podařilo nemoc porazit. "Jsem zdravá," vzkazuje nyní nadšeně Anička všem fanouškům. 

Mladá česká zpěvačka a herečka Anička Slováčková (25) si pro všechny své fanoušky připravila skutečně krásné přání do nového roku. “Já si pro vás totiž nejvíce přeji to, abyste byli zdraví. A takových přání není nikdy dost,” napsala na sociální sítě a pokračovala krásnou zprávou z osobního života.

Metastáze jsou pryč, krev je v pořádku

“Sama jsem si zažila, jaké to je řešit aktivně to nejcennější, co máme, a můžu vám teď s čistým srdcem říct jednu věc – jsem zdravá,” pochlubila se zpěvačka, jejíž zápas s rakovinou prsu trval déle než rok.

“Metastáze jsou od operace pryč, krev je v pořádku, sono neukázalo žádné nové nálezy. Čekají mě teď každé tři měsíce kontroly. Celé to vstřebávám a upřímně pro mě bylo celkem těžké roztroubit to do světa, protože vím, jak těžké by pro mě bylo, kdyby za tři měsíce bylo všechno zase jinak a čekalo by mě nedejbože všechno od začátku… Ten strašák už tu bude asi vždycky, ale přijímám ho a určitě se spolu naučíme brzy pracovat,” popsala na svém Instagramu.

Pozitivní přístup

Zpěvačka se v novoročním přání soustředila hlavně na naději v lepší zítřky. “Od samého začátku vás chci povzbuzovat k pozitivnímu přístupu. A tak vás třeba povzbudí i tato zpráva v jakémkoliv boji vedete,” popřála všem.

View this post on Instagram

A post shared by 𝓐𝓷𝓷𝓪 𝓙𝓾𝓵𝓲𝓮 𝓢𝓵𝓸𝓿𝓪𝓬𝓴𝓸𝓿𝓪 (@anna_julie_slovackova)

Dlouhý příspěvek plný radosti a lásky doplnila dvěma fotografiemi. Na té první si krásně upravená užívá své dorůstající vlasy a úsměv naznačuje nadšení z ústupu nemoci. Druhý snímek ukazuje něco docela jiného.

“Druhá fotka je moje nejoblíbenější z roku 2020. Tyhle dvě fotky od sebe dělí cca 9 měsíců. Za takovou dobu se může změnit spoustu věcí. Spoustu věcí se může změnit klidně i během pár minut. Čas je ale mocná věc, která mimo jiné dokáže hojit rány. Využijme toho našeho času, jak nejlépe umíme a važme si ho. Ať pak můžeme s čistým štítem říct, že jsme nepromarnili jedinou minutu,” okomentovala umělkyně.

Celebrity - další články

Doporučujeme