Krize ve vztahu? Cristiano Ronaldo sdílel romantický snímek. Bude to stačit?

2. května 2023·Celebrity·Redakce

Ronaldo s patnerkou a dětmi. (Zdroj: Profimedia)

Cristiano Ronaldo a Georgina Rodríguez působili jako ideální pár, který má spoustu dětí a lásky na rozdávání. Jenže všechno je možná malinko jinak. Diskutovalo se o tom, že pár prochází krizí. To se ale teď fotbalista snaží změnit romantickou fotkou na instagramu.

Příběh Cristiana a Georginy působí jako z hollywoodského romantického filmu. Seznámili se, přeskočila jiskra a z bývalé prodavačky se stala infuencerka, která si žije jako v pohádce. Je slavná, bohatá a může mít všechno, co chce. A miluje nákupy, což je prý jeden z důvodů, proč pár prochází krizí. „Navíc si myslí, že je na jeho úrovni, to je to nejhorší,“ řekl v televizi CMTV portugalský novinář Daniel Nascimento.

Deník Marca uvedl, že kráska navíc není úplně nejmilejší ke svým kamarádkám a ráda je ponižuje. A není to tak dlouho, co se před nástupem do letadla měla pohádat se svým partnerem. Modelka všechny spekulace o krizi odmítla se slovy, že „Závistivci si vymýšlejí, drby se šíří a idioti tomu věří.

View this post on Instagram

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano)

A k situaci se vyjádřil i hvězdný fotbalista. Cristiano zveřejnila fotku z restaurace, kde si ťukají skleničkami a u toho si dávají polibek. Fotbalista se na svou krásku dívá, nutno ale dodat, že s fotky navzdory popisku „Na zdraví lásce,” moc lásky nesála. Fotka působí trochu nahraně a nastajlovaně. I tak má ale více než 12 milionů lajků. Bude to stačit, aby zažehnala případné pomluvy o lásce?

Celebrity - další články

Doporučujeme