Lásku už neskrývají. Jakub Prachař potvrdil v Karlových Varech svůj vztah s krásnou hereckou kolegyní

27. srpna 2021·Celebrity·Barbora Turková

Jakub Prachař (Zdroj: ČTK)

To, že se herci do sebe zamilují díky společné práci není žádná výjimka. Stejný osud potkal i herce Jakuba Prachaře a herečku Sáru Sandevu. Společně natáčejí nový seriál Dvojka na zabití a jiskra přeskočila i v reálném životě.

Jejich zamilovanost nešlo na tiskové konferenci TV Prima přehlédnout. Na afterparty v útrobách Žižkovské věže se líbali, objímali a chichotali. I když si mysleli, že je nikdo nevidí, jejich lásku nešlo přehlédnout. “Kuba je chytrý, zábavný, jsem ráda, že s ním mohu natáčet,” přiznala pro Blesk brunetka.

Ta se před nějakou dobu podruhé a zřejmě definitivně rozešla s fotbalistou Václavem Černým, Jakub Prachař se zase loni konečně rozvedl s Agátou Hanychovou. Nový pár spolu vyrazil na Mezinárodní filmový festival do Karlových Varů.

Karlovy Vary – Janek, Kachna, Film, Jura, BB, TR, Poslední Bond v Čechách, PUPP, HŇUPP, 55. Běžte na Zátopka.  A na fotce i byty na prodej. Nemá to Muchu. OCH, jaká je to krása. S úctou J a S,“ okomentoval výhled ze svého pokoje Jakub. Právě písmeny J a S tak definitivně potvrdil, že jeho srdce si pro sebe ukradla okatá brunetka. S Agátou nikdy nic podobného neudělal.

I Sára se pochlubila s fotkami z festivalu. Sice je na nich s kamarádkou Dášou Zázvůrkovou, ale v pozadí jsou vidět Jakubova záda. Herečka se navíc přiznala, že jí třináctiletý věkový rozdíl, který mezi nimi je, vůbec nevadí. Na věku tak v lásce zkrátka nezáleží.

Celebrity - další články

Doporučujeme