Laurinová a Šimůnek po 22 letech opět spolu. Mohl bych už hrát jen dědu Vševědu, vtipkoval herec

19. července 2021·Celebrity·Lenka Skrzeczkova

Z pekla štěstí. (Foto: se souhlasem Česká televize)

Herečka Sabina Laurinová a Marek Šimůnek se po 22 letech od natáčení pohádky Z pekla štěstí opět potkali. Tentokrát se oba zúčastnili mladoboleslavského filmového festivalu. Herečka doslova kvete krásou a z prince se stal vyzrálý muž. Podívejte se!

Poprvé herci vedle sebe stáli před 22 lety, kdy společně natáčeli pohádku Z pekla štěstí. Pokaždé , když ji (Sabinu Laurinovou pozn. red.) vidím, tak si říkám, jak stárne do krásy a že princezny by mohla hrát stále,” uvedl pro Blesk Šimůnek. Sám se ale na roli prince už necítí.Já bych si mohl zahrát jedině krále, nebo děda Vševěda. Šedivý vlas by se u mě už našel….,” dodal.

Laurinová je už 9 let prezidentkou dětského filmového festivalu v Mladé Boleslavi, kde se s Markem po letech potkali. Po dlouhé době setkání s fajn lidmi,” napsala herečka na Instagram.

View this post on Instagram

A post shared by Sabina Laurinová (@sabinalaurinova.official)

Aktuálně Šimůnek bydlí v Brně. Jelikož ale přijal angažmá v pražském Strašnickém divadle, tak do Prahy bude často dojíždět.Léto prožiju cestováním mezi moravskou a českou metropolí, takže kila dolů jen poletí,” doplnil herec pro deník.

View this post on Instagram

A post shared by Fanpage naší Sabinky (@smilelikemery)

Celebrity - další články

Doporučujeme