Lidi jsou prasata! Herečka, Sandra Nováková, zachraňuje lesy od odpadků

23. listopadu 2020·Celebrity·Lenka Skrzeczkova

Herečka Sandra Nováková se synem (Foto: Instagram saadra_novakova)

Známá herečka Sandra Nováková (38), kterou znáte ze seriálu Ordinace v růžové zahradě 2 nebo Modrý kód, se s rodinkou vydala na podzimní úklid do přírody. Momentálně společně tráví čas v přírodně hodně a tak se jej rozhodli správným způsobem zužitkovat. Během tradiční procházky nasbírali pět pytlů odpadků, čtyři pneumatiky a to svou typickou trasu neprošli ani dokonce.

“Dnešní procházku v lese jsme si zpříjemnili sbíráním odpadků. Zdaleka jsme neprošli celou naši trasu, co chodíme. Jsme v podstatě teprve na začátku. Ale i tak slušný skóre… 5 pytlů a 4 pneumatiky!”, napsala Sandra Nováková na Instagram. “Jen… co teď s tím? Netušíte zda se dá zavolat odvoz odpadků z konkrétního místa například u Pražské správy služeb?” dodala herečka.

View this post on Instagram

A post shared by Sandra Nováková (@saadra_novakova)

Řada jejich fanoušků se shodla na tom, že lidé jsou v dnešní době čuňata. “Tak to je dost hrozný, ale vy jste měli skvělý nápad a za to tleskám,” napsal jeden z uživatelů k příspěvku. “To je smutné, jaká prasátka lidi dokážou být. Nedávno jsme taky šli s dětmi na procházku po takové stezce  a na jednom místě byla pet lahev. Přitom dva metry od toho místa byl odpadkový koš. Fakt prasátka, “ napsala další.

Poklonu herečce vzdali i její kolegové, kteří občas takové akce také pořádají. “Parádní počin! Jdete příkladem,” chválila Petra Hřebíčková (41).  Klára Cibulková dodala. “Jojo, taky to nosím místo hub z lesa.”

Celebrity - další články

Doporučujeme