Linda Rybová zazáří v nové vánoční pohádce

12. listopadu 2020·Celebrity·Lenka Skrzeczkova

Linda Rybová – O léčivé vodě (Foto: archív Česká televize)

Herečka Linda Rybová (45) díky svému půvabu dostala roli v nové vánoční pohádce O léčivé vodě. Zahraje si vodní paní. Režisérem pohádky je Ján Sebechlebský.

“Hraji vodní paní, která je velmi pozitivní a mateřská. Ale protože není člověk, tento dar ji není dán. Vládne podvodnímu světu, kde spolu s dalšími postavami, které hrají Petr Vaněk a Juraj Kremka, pomáhají princezně a lidem,” uvedla Rybová pro Super.cz.

Sama se na pohádku moc těší. “Od mala miluji pohádky. Myslím, že podstatně utvářely to, jaká jsem. Ovlivňovaly, jaká budu, až vyrostu, v co věřím a jaké ctím hodnoty. Přiznám se ale, že jsem milovník spíše klasických pohádkových příběhů než těch moderních,” říká herečka.

Podvodní svět se točil až jako poslední, a abych věděla, na co kde reaguji, tak mi režisér pustil nějaké části a myslím, že se mu podařilo vytvořit něco, co mě opravdu zajímá a na co se těším, že se s rodinou o Vánocích podívám,” řekla herečka. Podle fotografií to Rybové v kostýmu pohádkové bytosti moc sluší.

Princeznu už hrát nechce. “Už jako malý divák jsem neměla ráda, když princezny byly “staré”. Dostávala jsem nabídky na hraní princezen, když mi bylo kolem třiceti, ale odmítala jsem to, ačkoliv fakt pohádky miluji a stále se na ně dívám. Asi proto k tomu přistupuji citlivěji,” dodala pro Super.cz. Pohádku uvede Česká televize večer na sv. Štěpána, tedy 26. prosince.

Celebrity - další články

Doporučujeme