Macaulay Culkin se stal otcem, syna pojmenoval po své zesnulé sestře

13. dubna 2021·Celebrity·Barbora Turková

Macaulay Culkin (Zdroj: ČTK)

Herec známý z filmů Sám doma Macaulay Culkin se stal otcem. Syna pojmenoval po své zesnulé sestře, která ve 29 letech zemřela během autonehody. 

Macaulay Culkin se stal ve čtyřiceti letech poprvé otcem. Syna mu porodila krásná herečka Brenda Song a syna pojmenovali Dakota Song Culkin. Chlapec jméno dostal po hercově zesnulé sestře, která zemřela v roce 2008 během autonehody.

Macaulay a Brenda se seznámili před několika lety během natáčení v Thajsku a jejich domácnost je poměrně rozlehlá. Bydlí s nimi ještě tři kočky, rybičky, pes a papoušek. “Je nemožné být v jeho přítomnosti nešťastná,” řekla o své lásce mladá herečka. Pár se snaží každý den překvapovat se maličkostmi a pro Culkina je to zcela jiná a odlišná kapitola jeho života.

Kromě jeho nejslavnější role Kevina si jej diváci pamatují i díky jeho závislosti na drogách. To už je ale minulostí. “Miluju drogy, ale už je neberu. Jsou to jako moji staří přátelé, se kterými se jednou prostě přestanete vídat,” okomentoval herec svou minulost. Nyní se může věnovat nové kapitole svého života.

 

Celebrity - další články

Doporučujeme